Siyaset Akademisinde beden dili anlatıldı

Siyaset Akademisinde beden dili anlatıldı

Siyaset Akademisi Eğitimleri kapsamında Ak Parti il başkanlığı binasında Etkili İletişim ve Beden Dili başlığı ile ilgili Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Yasemin Tecimer, sözlü ve yazılı iletişimin yanı sıra beden dili ile insan ilişkileri konularındak

KATILIMCILARLA BİLGİ VERDİ
Siyaset Akademisi 2011 eğitimleri kapsamında verilen eğitimde Kişisel Gelişim ve İletişim Uzmanı Yasemin Tecimer, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı yöneticileri ve parti üyeleri ile bir araya geldi. Etkili İletişim ve Beden Dili başlığı ile AK Parti İl Başkanlığı toplantı Salonu?nda sunum yapan Yasemin Tecimer,  sözlü ve yazılı iletişimin yanı sıra beden dili ile insan ilişkileri konularındaki bilgi ve birikimlerini katılımcılarla bilgi verdi.
 
BEDENİMİZ DE EN ETKİLİ İLETİŞİM UNSURLARINDANDIR
Etkili iletişim anlamında Dünyanın en büyük sorunları başında sözlü iletişimin olduğuna dikkat çeken Yasemin Tecimer, birbirini tanıyan ya da tanımayan insanlar arasında selamlaşmanın bile büyük oranda düştüğünü söyledi. Tecimer ?Artık en yakınımızdaki insanlarla bile selamlaşmıyoruz. Komşularımızı unutmaya başladık. İş arkadaşlarımız arasında zorlu bir selamlaşma ve hal hatır sorma söz konusu. Ancak buna rağmen iletişim yine de kesilmiyor. Çünkü biliyoruz ki iletişim sadece sözlü değildir. Bedenimiz de en etkili iletişim unsurlarındandır. Duruşumuz, yüz ifademiz, giysimiz ya da herhangi bir hareketimiz aslında karşıdaki insanlara birer ipucudur.? dedi.
 
İSİMLERİNİ AKLINIZDA TUTMANIZ BÜYÜK AVANTAJ
İnsanlar arası ilişkilerde karşıdaki insanı dinlemek, ona önem vermek ve karşıdaki insanın özelliklerini bilmenin de iletişimi daha da kolaylaştırdığını ifade eden Tecimer, İnsanlara ismi ile hitap etmenin karşıdakini memnun etmede temel faktörlerden biri olduğunu da altını çizdi.
Başkalarının isimlerini aklınızda tutmanız sizler için büyük avantaj diyen Yasemin Tecimer, ?Çünkü bir kimsenin ismi kendisi için dünyanın en tatlı ve en önemli sesidir? şeklinde konuştu.
 
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız