Tarih: 04.07.2014 10:04

Sınav'ın dil başarısı

Facebook Twitter Linked-in

BAŞARISINI TEKRARLADI

2014 yılı LYS sonuçlarını açıklamasının il dereceleri de bir bir ortaya çıkmaya başladı. Yabancı Dil sınavı başarısı ile kendinden söz ettiren Sınav Dergisi Dershanesi bu yılda başarısına bir yenisin daha ekledi. 2014 LYS Yabanci Dil sınavında ilk beş sırayı  Sınav dershanesi öğrencileri paylaştı.  Dershane öğrencileri Nisa  Ece Gümüş 483,99762 puan ve Ceren Doğan 461.55485 puan ile il birinciliğini paylaştılar. Beyza silsüpür 449,977 puanla il üçüncüsü, Eda Nur Akçadağ442,99350 puanla il dördüncüsü, Ayten İlhan 442.16659 puan il beşincisi oldu.

 

BAŞARILARIMIZA BAŞARI KATIYORUZ

Öğrencilerin başarısı nedeniyle Dershane basın mensupları ile bir araya gelen Dershane Kurucusu Lütfi Ağırman geçtiğimiz yıllarda yabancı dil sınavında kazandıkları başarılarına yeni bir halka daha eklediklerini söyledi. Ağırman “ Sınav dergisi dershanesi geçtiğimiz yıllarda defalarca Türkiye dereceleri ve il birincileri çıkartmıştır. Bu yılda beş öğrencimiz İl derecesi elde etti.”

 

İL BİRİNCİMİZ VAR

“Ayrıca İl biricisi olan Nisa Ece Gümüş Türkiye 268. Oldu. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve ailelerin kutluyorum.Dil grubunda geçen sene %100 yerleştirme başarısını bu yılda LYS dilde aldığımız il dereceleri ile perçinledik. Bir nevi bu konuda uzmanlığımızı kanıtladık. Eğitim bir maraton ve ekip işidir. Öğrencilerimizin bu başarıyı yakalamasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Sınav Dershanesi 18 yıldır dershaneciliğe eğitimci gözü ile başarılarına başarı katarak devam edecektir” ifadesini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —