Şimşeklere Destan gibi transfer

Şimşeklere Destan gibi transfer

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Temsilcimiz son olarak 2003 doğumlu Osman Burak Destan'ı kadrosuna kattı.

Kırıkkale Büyük Anadoluspor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Temsilcimiz son olarak 2003 doğumlu Osman Burak Destan'ı kadrosuna kattı.
 

Kırıkkale Büyük Anadoluspor'dan yapılan açıklamada "Ekibimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor TFF 1.Lig Takımı olan Manisa Futbol Kulübünden Kanat Ve Forvet Bölgelerinde Oynayabilen,Ligin ilk yarısını 2.lig Takımlarından Pendikspor’da geçiren 2003 doğumlu Osman Burak Destan ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır.Büyük Umut Vaad eden ve Futbol otoritelerinin beğenisini kazanan oyuncumuzun transferinde Başkanımız Veli Uça Bey’in yoğun gayretleri ve emekleri ile gerçekleşen transferimiz camiamıza hayırlı uğurlu olsun.''denildi.

 



1

"BÜYÜK BİR AZİMLE ÇALIŞACAKLARINA İNANIYORUM"

2

KAPLAN SON İKİ YILINI DEĞERLENDİRDİ

3

İL BAŞKANI DUYURDU

4

Fikret Karabudak Stadyumu Modern bir Şekilde Yenilenecek

5

ÖZEL ALÇAKÇA BİR SALDIRIYA UĞRAMIŞTIR

6

YENİ DÖNEM PROJELERİ ELE ALINDI

7

Türkiye'nin Yeni Üretim Üssü Olmaya Talibiz