Şimdi söz kızlarda

Şimdi söz kızlarda

VALİ HAKTANKAÇMMAZ ANKARA´DAKİ YILDIZ KIZLAR ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE SPORCULARI KABUL ETTİ

VALİ HAKTANKAÇMMAZ ANKARA´DAKİ YILDIZ KIZLAR ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE SPORCULARI KABUL ETTİ

Şimdi söz kızlarda

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ankara´daki Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası öncesinde Kırıkkale Futbol Kulübü Bayan Futbol Takımı sporcularını kabul etti. Haktankaçmaz sporculara başarı temennisinde bulundu.

 KIRIKKALE´Yİ TEMSİL EDİYORLAR

Kabulden dolayı Vali Haktankaçmaz´a şükranlarını sunan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Rıfat Ünlü, Bayan futbol takımının öncelikli hedefinin Ankara´da başlayan Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasına katılarak İlimizi en iyi şekilde temsil etmek, ardından da Kasım ayında başlayacak olan Türkiye 3. Ligi´nde mücadele etmek olduğunu belirtti.

 SPORCULARA BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDU

Vali Haktankaçmaz´da, Türkiye Şampiyonasında ve Türkiye 3. Liginde ilimizi temsil edecek Bayan Futbol takımına başarılar diledi. Kabulde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Kulüp Başkanı Yiğit Tunç ile Teknik Sorumlu Erkan Ünlü ´de hazır bulundu.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Genç Karatecilerden Gururlandıran Performans

2

Kırıkkale Sporuna Dev Yatırım!

3

Kırıkkale’de Tenis Heyecanı Başlıyor

4

Uluslararası Turnuvada Kırıkkale’nin Gururu Oldular

5

Gençlik Yaz Kulübü Coşkulu Başladı!

6

12 Bine Yakın Öğrenci Sporla Buluştu

7

2000 Metrede Büyük Başarı