Şimdi onların da bir geliri olacak

Şimdi onların da bir geliri olacak

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI SÖZÜNDE DURDU, ATATÜRK PARKI´NIN İŞLETMESİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE VERDİ

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI SÖZÜNDE DURDU, ATATÜRK PARKI´NIN İŞLETMESİNİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE VERDİ.

Şimdi onların da bir geliri olacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayılı Şehit aileleri ve Gazilere anlamlı bir destekte bulundu. Saygılı Çalılıöz Mahallesindeki Atatürk Parkı´nın işletmesini dernek yönetimine verdi. Hiçbir geliri bulunmayan dernek bundan böyle faaliyetlerini daha rahat yürütecek.  

GAYRETLERİ KARŞILIKSIZ KALMADI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal ve Dernek üyeleri tarafından çeşitli vesilelerle ziyaret edilen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet saygılı Dernek Üyelerine verdiği sözü tuttu.

2006 YILINDAR BERİ FAALİYETTE

2006 yılında İlimize Şubesi açılan dernek halen Makine Kimya Kurumuna ait lojmanda faaliyetlerine devam ediyor. Lojmanları yıkılması gündeme geldiği sıralarda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından Atatürk Parkı Aile Çay Bahçesinin işletilmesi ve dernek binasının da parkın içerisinde müsait bir yere mimari bir şekilde inşa edileceği sözünü vermişti. Saygılı bu sözünü yerine getirerek dernek yönetimi ve gazilerle şehit yakınlarına jest yaptı.

PARKIN AÇILIŞI ÖNCEKİ GÜN TÖRENLE YAPILDI

Belediye Başkanı tarafından Deneğe tahsis edilen Parkın açılışı gerçekleştirildi Açılışa Vali Ali Kolat ve Eşi, Garnizon Komutanı Mehmet Kaya ve Eşi, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Eşi, İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Eşi, İl Müftüsü Bekir Gerek ve Eşi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü ve Eşi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve Eşi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Recep Kırbaş katıldı.

JANDARMA KOMUTANINA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Açılışta, İlimizde görev yapmakta iken başka bir ile tayini çıkan İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut´a teşekkür plaketi verildi. İlimizde görev yaptığı süre içerisinde Şehitlerin aileleri ve Gazilerin her zaman yanında olan ve İl Jandarma Komutanı Sayın Harun Karabulut´a Dernek adına İlimizin protokolü tarafından teşekkür plaketi verildi.

ÖCAL TÜM ÜYELERİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Rıfat Öcal bundan böyle derneğin faaliyetlerinin daha rahat yürütüleceğini belirterek Belediye Başkanı Saygılı´ya teşekkür etti. Öcal şöyle konuştu: ?Derneğimizin kurulduğu günden bugüne kadar derneğimizi, faaliyetlerimizi ve üyelerimizi destekleyen yanımızda olan başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarına, ulusal ve yerel basın kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi olarak bir kez daha teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.?



İLHAT
26.07.2015 21:40:10
SANKİ KIRIKKALENİN YEŞİL ALANI ÇOKTU. İÇİNE BİRDE BİNA YAPIYORSUNUZ. BİNA İÇİN YER Mİ KALMADI PARKTAN BAŞKA.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü