SEVGİ TEKSTİL HİZMETTE

SEVGİ TEKSTİL HİZMETTE

Sevgi Tekstil hizmete girdi. Kırıkkale halkının hizmetine giren Sevgi Tekstil, geniş katılımla açıldı. Açılış kurdelesini kesen Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış kesti. Ankara Caddesi?nde hizmete giren Sevgi Tekstil açılışına çok sayıda davet

 GÜLER YÜZLÜ HİZMET
Mağazalarında Kırıkkale halkına yakışır kaliteli ve uygun fiyatlara yer vereceklerini belirten Sevgi Tekstil İşletme Sahibi Latif Kurt, vatandaş odaklı hizmet vereceklerini söyledi. Kırıkkale?de farklı bir anlayış çizgisi içende mağazacılık yapacaklarını kaydeden Kurt, müşterilerini güler yüzler ile karşılayacaklarını aktardı. Kırıkkale?de istihdam oluşturma amacını genişleterek devam ettireceklerini belirten Kurt, kaliteyi daima ucuza Kırıkkale halkına sunmayı kendilerine ilke edindiklerini söyledi.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kazançlarını yine Kırıkkale?ye yatırım yaparak harcamak ve Kırıkkale maliyesinin mükellefi olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Kurt, güzel bir müesseseyi hizmete sundukları için mutlu olduklarını açıkladı. Kurt, ?Bizleri yalnız bırakmadıkları herkese teşekkür ediyorum.
Bu işletmeden birçok arkadaşımız ekmek yiyecek. Bu kapsamda mağazanın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum? dedi. 
 
 


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı