Sektörel olarak biz de varız

Sektörel olarak biz de varız

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Sektörel olarak biz de varız

Kırıkkale Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, Antalya´da düzenlenen Türkiye´nin yemek kartı lansmanı toplantısına katıldı. Burada TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice ile ikili görüşmelerde bulundu.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, ?Esnafımız ve sektörümüz adına yaptığımız çalışmalar ile sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi her fırsatta gündem yaptık. Ekonomi içerisinde sektörümüzün varlığının görmezden gelinmesinin önüne geçtik. Büyüyen ekonomi içerisinde kazandığımız hakları kaybetmeden, alabileceğimiz hakları da almaya çalışarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Federasyon yönetimi olarak yaptığımız çalışmalara sektörde faaliyet gösteren tüm çalışma arkadaşlarımızı dâhil etmek için tüm Türkiye´yi geziyoruz. Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere tüm yerel yönetimlerle ilişkilerimizi geliştirmeye devam ediyoruz.?dedi.

BIKMADAN USANMADAN DEVAM

Yenice, ?İş hayatının doğasında olan zorlukları aşmak için, sektörel olarak biz de varız diyebilmek için bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yaptığımız ziyaretlerle arkadaşlarımızın işlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızda yönetimime desteğini eksik etmeyen arkadaşlarımıza buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Bu onurlu davamızda hepimiz taşın altına elimizi koyarak daha büyük işler başaracağız buna olan inancım sonsuzdur.? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Sektörel olarak varız