Tarih: 11.11.2013 09:21

Şehrin en büyük spor salonu merkezi açıldı

Facebook Twitter Linked-in

PROFESYONEL AÇIDAN YAPIYORUZ

Kaliteli ve lüks spor aletlerinden oluşan 2 katlı salonda vücut geliştirmenin yanı sıra Fitness hizmeti bayanlara özel yeri ile Kırıkkale’de ilklere imza atıyor. Spor salonunda bay ve bayan soyunma odaları, duş imkanı ayrı ayrı katlarda olduğunu belirten Spor Salonu Sahibi Tolga Yıldız, özelikle bayanların rahatsız olmamaları için salonun tasarlandığını söyledi. Yıldız, konuşmasının devamında, “Kırıkkale’de profesyonel acısan vücut geliştirme sporunu yapan fazla kesim yok. Biz bu sporda kendimizi ülke çapında kanıtladık ve bu sporu Kırıkkale halkına profesyonel bir şekilde öğretmek istiyoruz”

 

KİŞİYE ÖZEL DOLAP

Temiz ve nezih bir ortamda spor yapmak isteyenlerin adresi olmak için böyle bir işletmeyi şehir merkezine açmaya hazırlandıklarını ifade eden Yıldız, “ Kırıkkale halkı her şeyin en iyisine layık. Bizde bu anlayış ve tecrübemiz ile spor salonu açmaya karar verdik ve ilkleri salonumuzda yapamaya hazırlanıyoruz kişiye özel kilitli dolaplar ve içecek imkânlarının yan ısıra yapılmayanı yapmak ve en iyi hizmeti vermek için salonumuzu açmaya hazırlanıyoruz. Hürriyet Caddesi Simetri Turizm karşısı dört yol ışıklar altında, kısa sürede hizmet vermeye başlayacağız” şeklinde konuştu.

 

TÜM VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Yıldız, Bölgesel yağlanma, vücuttu fit tutmak isteyenler, forumda kalmak isteyen sağlıklı diyet yapmak ve göbek yağını eritmek isteyenler profesyonel bir şekilde kesin sonuç almak isteyen Kırıkkale’de spor yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı spor merkezlerine beklediklerini ifade etti. Salonlarında ilk hafta indiriminin olduğunu belirten Yıldız, amaç sporu temiz ve titiz bir şekilde insanlara aktarmak olduğunu söyledi. Açılışa MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan katıldı.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —