Şehrimizi markalaştıracağız

Şehrimizi markalaştıracağız

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, hedeflerinin marka şehir olmak olduğunu belirterek, Hep birlikte çalışarak, kentimizi geliştireceğiz” dedi.

ZİYARETLER SÜRÜYOR

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Sahada olduğu kadar seçim bürosunda da vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışan Saygılı’ya bu kapsamda çeşitli kuruluşlardan ve vatandaşlardan ziyaretler gerçekleşiyor. Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı da Saygılı’yı ziyaret ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi. Şube Başkanı Recep Akdoğan ziyarette yaptığı açıklamada, seçim sürecinin herkese, kentimize hayırlar getirmesini temenni etti. Mehmet Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini iletti.

 

SOKAK SOKAK ARAŞTIRMALARIMIZI YAPIYORUZ

Sağlık-Sen Şubesinin ziyaretinin ardından Yerel-Sen de AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Mehmet Saygılı, beraber çalıştıkları mesai arkadaşları ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade etti. Saygılı yaptığı açıklamanın devamında, “Mahalle mahalle, sokak sokak araştırmalarımızı yapıyoruz. Herkesin taleplerini alıyoruz. Hangi mahallenin neyi eksik, hangi sokağın lambası yanmıyor bunlara kadar yakinen takip ediyoruz. Herkesin ortak taleplerini birleştirip çalışmalarımızı o yönde geliştireceğiz” dedi.

 

KONAĞIN ALTI OTOPARK OLACAK

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamanın devamında önemli konuya değinerek bir projesini açıkladı. Saygılı Kırıkkale’nin bir kaç merkezi mahallesinde trafik sıkıntısını büyük oranda arttığını söyleyerek, “Bu konuda bir projemiz var. Biliyorsunuz ki yeni valilik binasının bitirilmesinin ardından eski valilik konağı yıkılacak. Göreve gemlemezi nasip olursa bizim bu konuda bir çalışmamız olacak ve o bölgenin altını otopark yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 

PARK VE YEŞİL ALAN ÇALIŞMALARI OLACAK

Saygılı ayrıca vatandaşların taleplerini değerlendirdiklerini ifade ederek, “Minibüsçülerimize yolcu indirip bindirmelerini sağlayacak yol kenarlarına cep’ler yapacağız. Hem trafik akışı durmamış olacak hemde minibüsçülerimiz rahat edecek. Vatandaşlarımızın başka bir talebi de park ve yeşil alan çalışmaları. Bu konuda elimizden geldiğince yeşillendirme, ağaçlandırma ve park alanları ile Kırıkkale’yi donatacağız” ifadesinde bulundu.

 

HEDEF MARKA ŞEHİR OLMAK

Saygılı, “Bu anlattıklarımız projelerimizin sadece bir kaçı, önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bir şekilde projelerimizi anlatacağız. Kırıkkale için mega yani çılgın projelerimizi hazırladık. İmkanlar doğrultusunda hepsini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bizim düşüncemiz küçük değil. Kırıkkale’nin marka şehir olabilmesi için küçük değil büyük düşünmek gerekiyor. Marka olma yolunda ilerlemeyi hedefliyoruz” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız