Şehitlerin emanetine sahip çıkacağız

Şehitlerin emanetine sahip çıkacağız

Kırıkkale İl Müftüsü Bekir Gerek ve beraberindeki din görevlileri Şehit ailelerini ve Gazileri derneklerinde ziyaret etti. Gerek, şehit ailelerin kutsal olduğunu söyledi.

EN YÜCE MAKAM

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret eden İl Müftüsü Bekir Gerek “Dinimizce ve kültürümüzce manevi rütbelerin en büyüğü Şehitlik ve Gaziliktir. Çünkü bu rütbeler can karşılığında elde edilmektedir. Şehit Yüce Allah’ın huzurunda diri olarak hazır bulunup rızıklanacağı ve cennete gideceğine şehadet olunduğu için bu adı almıştır. Dolayısıyla Şehitlerimiz, Allah katında Peygamberlikten sonra gelen yüce makamdır.”

 

ŞEHİTLERİMİZİ ANIYORUM

“Ziyaretimiz vesile bir kez daha Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Şehit ve Gazilerimizin anne ve babalarına da böyle evlat yetiştirdikleri için kutluyorum.”dedi. Düzenlenen ziyarette Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, 2014 Yılı Şehitler Haftası anısına hazırladıkları Kırıkkale Şehit ve Gazileri Albümü’nü İl Müftülüğüne hediye etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ