Şehit Karagöz?ün ailesi ziyaret edildi

Şehit Karagöz?ün ailesi ziyaret edildi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği 3.sınıf Öğrencilerinin ?her hafta bir hatıra? adı altında yürüttükleri faaliyet kapsamında Şehit Erdal KARAGÖZ?ün Hacılar Kasabasındaki baba oca

ANNEDEN BİLGİ ALDILAR 
Düzenlenen ziyarette, Şehidimizin Annesi Fatma Karagöz kendilerini evlerinde ziyaret eden öğrencilere ve Dernek üyelerine teşekkür ederken Şehit Kuzusu hakkında öğrencilere şu bilgileri verdi. ?Kınalı Kuzum, Diyarbakır İli Silvan İlçesi?nde görev yaparken 16.01.2001 tarihinde terör örgütüne düzenlenen bir operasyon sırasında askeri aracın şarampole yuvarlanması sonucunda şehit oldu. Evli olan yavrum Fatma Nur ismini verdiği bir kız babası idi. Babasının Şehit olduğunda henüz Altı aylık olan Kızımız bu sene 7.sınıfta okuluna devam ediyor. Babasını teröre Annesini de başkasına kaptıran kızımız yanımızda kalıyor. Ömrümüz yettiği kadar kol kanat gereceğiz? dedi.
DEVLETİMİZ YARDIM YAPIYOR 
Şehidimizin ailesi ile sohbet eden öğrencilerin Devletimiz sizin yapmış olduğunuz fedakârlıklara karşılık sizlere sahip çıkıyor mu? Yanınızda oluyor mu? Sorularına Anne Karagöz ? Devletimiz eşime ve bana 3 ayda bir sekiz yüz lira maaş vermektedir. En azından Şehidimizin çocuğuna sahip çıkıp geleceğe hazırlanması konusunda yardımcı olmalarını bekliyorum. Sizlerin düzenlediği ziyareti Devletimizi temsil edenlerin yapması zaman zaman Şehitlerimizin ailelerini ve Gazilerimizi evlerinde ziyaret ederek bir bardak çayımızı içmelerini bekliyoruz. Bir Şehit anası olarak sizin anne ve babalarınıza Şehidine ve gazisine duyarlı bir evlat yetiştirdikleri için, sizlere de her hafta birimizin evini ziyaret edip bizim duygularımızı paylaştığınız için teşekkür ediyorum? dedi.
DUA ETTİLER 
Şehit ailesini evinde ziyaret eden Öğrenciler ve Dernek üyeleri daha sonra Şehidimizin Hacılar Kasabası mezarlığında bulunan kabrini ziyaret ederek dua ettiler.Kederli aileye tekrar baş sağlığı ve sabır dileyen Öğrenciler kendilerini kabul eden aileye ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve yetimleri Derneğine teşekkür ettiler.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü