Şehit anneleri mecliste

Şehit anneleri mecliste

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi?nde AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kaan Köksal ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyes

VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verilirken üyelerin Meclis tarafından çözülmesi gereken taleplerini ileten dosyalarını teslim ettiler.

Düzenlenen ziyaretten memnuniyetini dile getiren Milletvekili Oğuz Kaan Köksal 

?Ülkemiz yıllardır teröre karşı verdiği mücadelede Asker ve Polis teşkilatımız başta olmak üzere tüm güvenlik güçlerimiz Vatanımızın Bölünmez Bütünlüğünü korumak ve Milletimizin huzurunu, güvenini sağlamak için şehit düşmekte ve Gazi olmaktadır. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ortaya koyduğu fedakârlıkların karşılığı hiçbir zaman rakamlarla ifade edilemez. Ancak yapılmış ve yapılacak olan düzenlemeler Devletimizin Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizin her zaman yanında ve gönül birliğimizin onlarla birlikte olduğunun göstergesidir. Taleplerinizi Sayın Başbakanımıza ve İlgili Bakanlara ileceğini ve her toplantıda dile getireceğim? dedi.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Şehit Anneleri Milletvekili Oğuz Kaan Köksal ziyareti sonrası Ramazan Can?ı makamında ziyaret ederek faaliyetler hakkında bilgi verilirken talepleri de iletildi. Şehit anneleri ile sohbet eden Milletvekili Ramazan Can ?Temmuz 2012 tarihinde Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6353 sayılı kanun ile Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizin özlük haklarının düzenlenmesi yönünde bir takım düzenlemelerin yapıldığını ve Kanun Hakkındaki yönetmeliklerin ilgili bakanlıklar tarafından yapılan çalışmalar sonucu yayınlandığını dile getirirken yayınlanan yönetmenliklerde de bazı değişikler yapılması çalışmalarının yapıldığını söyledi. Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin özlük haklarındaki düzenleme çalışmaları halen yapılmaktadır.Bugüne kadar verilmiş ve verilecek olan hakların acılarınızı dindirmeyeceğini AKP olarak bilmekteyiz ,ancak bir nebze de olsa rahat hayat seviyesi sağlamak Devletimizin ve bizim Asli görevimizdir.?dedi.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü