Şehir nasıl yönetilir herkese göstereceğiz

Şehir nasıl yönetilir herkese göstereceğiz

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, 30 Mart'ta seçimi kazanacaklarını ve Kırıkkale'nin kötü kaderini değişeceğini söyledi. Şehir halkını bu yönetimden kurtarmak için aday olduğunu belirten Yılmaz, Bu seçimi kazanacağız, şehir nasıl yöneti

 

30 MART’TA KUTLAMA VAR
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Perşembe Pazarı mevkiinde partililere seslendi. Büyük bir kalabalığa hitap eden Yılmaz’a vatandaşlardan çok büyük destek geldi. 30 Mart akşamı Belediye Binası önünde kutlama yapacaklarını belirten Yılmaz, kutlamaya bütün partilileri ve kendisini sevenleri davet etti. Şehrin 20 yıldır kötü yönetildiğini belirten Yılmaz, şehir nasıl iyi yönetilir herkese göstereceklerini ve herkesin kendi yönetimini örnek alacağını söyledi.

YÜKSELİŞ GÜNÜMÜZ OLACAK
Kırıkkale’nin 20 yıllık kötü talihinin bu dönem sona ereceğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ta seçimi kazanacaklarını iddia etti.
Şehir halkının kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini belirten Yılmaz, 30 Mart’ın Kırıkkale’nin yükseliş günü olacağını söyledi.
Yılmaz, mevcut belediye anlayışını ve önceki dönemlerde ki başkanları eleştirerek, Kırıkkale’de 20 yıldır Beceriksiz, Halktan Kopuk yaptığı hizmetin heyecanını içinde yaşayamayan bir Belediye Yönetimi olduğunu ifade etti. Kırıkkale’nin sorunlarını bildiğini ve bu sorunların çözümü için önemli çalışmalar yapacaklarını hatırlatan Yılmaz, şöyle konuştu


BU YÖNETİM GİTMELİDİR
“Kırıkkale’yi bu yönetimin sığlığından ve sığ anlayışından kurtarmanın zamanı geldi. Biz Bismillah diyor ve Kırıkkale’de yaşayan insanlarımızın sağduyusu ve Milli Görüşün Tecrübeli kadrolarına güvenerek yollara çıkıyoruz ve biliyoruz ki bu sefer, Kırıkkale’de sağduyu galip gelecek. Bugün yaşadığımız kentte insanımız mutlu değil. Hamdolsun önümüze sandık geldi 31 Mart sabahı insanımızın yüzü gülecek. Kırıkkale’miz birilerinin sığ anlayışından kendini kurtaracak, yeni bir yönetimle, bizim yönetimimizle, vizyonu; Dünya kenti olan bir kent olma yolunda ilk adımını 30 Mart’ta sandık başında atacak. Bu yüzden ben Kırıkkale’ linin sesine ve içtenliğine inanıyorum.”

 

5 YIL DAHA KAYBOLMASIN
“Artık Kırıkkale’mizin 5 yıllık, bir tirbulansa daha girmeye takati kalmamıştır. Biz, insanımızın mağdur olduğu hizmet eksikliklerini bir vizyon değil, vazife olarak görüyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Belediyecilik değişen ve gelişen küresel çağda sadece asfalt dökme, çöp toplama, kaldırım restorasyonu veya park bahçe hizmeti yapmaktan çıkmıştır. Klasik belediyecilik hizmetlerinde başarılı olamayanlar, Kırıkkale´ye yetememiştir, yetemezde. Milli Görüş Belediyeciliği markadır. Bu hizmetleri bizim markamız içerisinde vaat etmemiz gülünç olur. Bunların hizmet anlayışında halk mevcut değildir. Biz halk için hizmet anlayışına sahip bir belediyecilik ve belediyeden bahsediyoruz.” dedi.

PLANSIZ YAPILANMA SORUNU
Şehrin plansız bir şekilde yapılaştırıldığını, yatırımların çoğunun Kırıkkale dışına gittiğini belirten Yılmaz, yatırımın hep Yahşihan Bölgesi’ne yapıldığını söyledi. Hastanenin, üniversitenin ve yeni yapılanmanın Yahşihan’da olduğunu belirten Yılmaz, vatandaşların ulaşım yönünden ilçeye gitmekte sıkıntılar çektiğini iddia etti.Yahşihan’ın iyi bir şekilde geliştiğini ve kentin Paris’i olduğunu belirten Yılmaz, Kırıkkale’nin de aynı şekilde olması için 30 Mart’ta sandıkta Saadet Partisi’ni seçin uyarısında bulundu.

KAMUOYU ARAŞTIRMALARINDA BİRİNCİYİZ
Kent genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarında ve anketlere başarılı sonuçlar aldıklarını belirten Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti. Geçmiş dönemde sandık başında kaybettikleri seçimi bu dönem kazanacaklarını iddia eden Yılmaz, bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Geçtiğimiz dönemde iktidarın gücüyle mücadele ettiklerini belirten Yılmaz, o dönem masa başında oyları götüren bir zihniyetle savaştıklarını ve seçimi masa başında kaybettiklerini açıkladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız