SAYDES, yeni üyeleriyle buluştu

SAYDES, yeni üyeleriyle buluştu

"GEMİYİ KURTARMAK GEREKİR"

SAYDES, yeni üyeleriyle buluştu

Sağlık Yardımlaşma, Dayanışma ve Biriktirme Sandığı (SAYDES), Asmalı Konak´ta kahvaltıda bir araya geldi.  

BAŞKAN DA KATILDI

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı kahvaltıya, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, hemşire, ebe sağlık teknisyenleri, sağlık memurları ve doktorlar katıldı. Kırıkkale Temsilcisi Jale Güney, SAYDES faaliyetleri, son tüzükteki yenilikler hakkında bilgi verdi.  SAYDES´in 81 ilde tanımaya başladığını açıklayan Güney, sandığın üyelere getirilerini, maddesel ve konut yardımlarındaki üstünlüğünü açıkladı.

GEMİYİ KURTARMAK GEREKİR

Güney, ?´Gemiyle seyahat ederken geminiz su almaya başladığında önünüzde iki seçenek vardır. Hemen bir filikaya atlayıp kendinizi ve yakın çevrenizdekileri kurtarabilirsiniz. Ya da, geminin su aldığı yeri tespit eder, canla başla çalışarak onarır ve gemiyi batmaktan kurtarırsınız. Gemi su alırken kendinizi riske atıp batma ihtimaline karşılık gemiyi kurtarmaya çalışırsınız. Gemiyi yani bütünü kurtarırsanız, o geminin içinde sizde kurtulursunuz. Filikayı yani parçayı kurtarırsanız, ancak başka bir bütünün parçası olarak hayatta kalabilirsiniz.?dedi.

YENİ KİMLİK

Güney, ?SAYDES gemiyi kurtarmak; kurtarmakla kalmayıp gemiyi yüceltmek için yola çıkmıştır. O yüce geminin içinde SAYDES de yücelecektir. O gemi Türkiye´dir. Biz Türkiye gemisini yüceltmek için, o geminin içinde çalışan sağlık ekibiyiz. Sandığımız da o sağlık ekibinin organizasyonudur ve tek hedefi gemiye daha iyi hizmettir. Vizyonumuz da misyonumuz da budur.? diye konuştu. Program sonunda yeni üyeler kimlik verildi. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü