Sanayi Mahallesi pırıl pırıl

Sanayi Mahallesi pırıl pırıl

Kırıkkale Belediyesi Temizlik Müdürlüğü tarafından Sanayi Mahallesi pırıl pırıl ediliyor.

2’DEN 3’E ÇIKARTILDI

Kırıkkale’nin en büyük mahallesi olan Sanayi Mahallesi’nde çöp alımları haftada 2’den 3’e çıkartıldı.  Öte yandan ilk defa çöp araçları kaldırım olan alanları otomatik çöp süpürme kamyonlarıyla temizleniyor. Hemen hemen her gün mahalleye uğrayan otomatik yol süpürme araçları, inanların mahallelerde tertemiz yaşamasını sağlıyor.

TEŞEKKÜR ETTİ

Temizlik konusunda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır, Kırıkkale Belediyesi Temizlik Müdürü Yalçın Yılmaz, Temizlik İşleri Amiri Yusuf Ayten ve işçilere teşekkür eden Sanayi Mahallesi Muhtarı Faruk Akbulut,  yapılan tüm çalışmaların daha sağlıklı ve temiz bir mahalle için olduğunu söyledi.

BÜYÜK AŞAMA

Mahallesinin temizlikte büyük bir aşama geçirdiğini belirten Muhtar Akbulut, “Eskiden çöpler haftada 2’den 3’e çıkartıldı. Bu da mahallede büyük bir avantaj sağladı. Herkesin evinde çöp diye bir şey kalmıyor. Mahalleli belediyenin çalışmasından çok memnun.”dedi.



HAYATİ
12.03.2015 21:04:42
sanayi sadece o caddeden ibaret değil sayın muhtar diğer sokaklar özellikle 1383.sok. Şehit bedri şahin sok. çamurdan geçilmiyor. bi zahmet yukarılarıda çıkıverin.