Tarih: 04.12.2017 00:12

Şampiyonluk yolunun ayak sesleri

Facebook Twitter Linked-in

TM ANADOLU KIRIKKALESPOR, KONUK ETTİĞİ KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR´U TEK GOLLE MAĞLUP EDEREK EN YAKIN RAKİBİYLE PUAN FARKINI 5´E ÇIKARTTI

Şampiyonluk yolunun ayak sesleri

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor kendi sahasında Keçiören Bağlumspor´u 86.dakikada Onur Çakmakçı´nın attığı golle 1-0 yenerek yola devam sinyali verdi. Bu arada en yakın rakibimiz ile puan farkı 5´e çıktı. Taraftarlar şampiyonluk şarkılarıyla galibiyeti kutladı.

MAÇA TM KIRIKKALESPOR HIZLI BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor, Keçiören Bağlumspor´u 1-0 yenerek ligdeki liderliğini sürdürdü ve Bartın´a 5 puan fark attı. Beklendiği gibi zor geçen maçta 86.dakikada kornerden yapılan ortaya kafayı vuran Onur Çakmakçı, Kırıkkale´yi sevince boğdu. Hakemin 3 dakika boyunca golü vermemesi ortamı gererken, yardımcı hakemle konuşan orta hakem dakikalar sonra golü verdi ve liderliğimiz perçinlendi. Maçın son dakikalarını ise temsilcimizde oyuncularımız süreyi geçirerek maçtan galip ayrılmayı başardı.

TARAFTAR DESTEĞİNİ SÜRDÜRDÜ

Maçın başlamasından önce Başpınar Stadının kapalı tribününü tamamen açık tribünün ise yarısının dolduğu maçta inanılmaz bir atmosfer yaratan taraftarlarımız maçtan önce stat da şov yaptı. Takımı dört bir yandan bağrına basan taraftarlar, takımımızı yanlarına çağırarak moral verdi. Bartın deplasmanından liderliği alıp gelen takımıza muhteşem bir karşılama yapan taraftarlarımız 90 dakika boyunca takımımızı destekleyerek galibiyette büyük bir pay sahibi oldu.

İKİ TAKIM DA KONTROLLÜ OYNADI

İlk yarı da çok fazla pozisyona giremeyen iki takım da kontrollü oyunu benimsedi. Orta saha mücadelesi halinde geçen maçta ilk yarının son dakikalarında seyircinin de desteğini arkasına alan takımımız rakip kalede pozisyona girmeye başladı. Kaleyi uzaktan yoklayan, duran toplarda etkili olan takımımız da ilk yarının sonunda Sinan önemli bir pozisyonu değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

ALTIN GOL İKİNCİ YARI GELDİ

Maçın ikinci yarısına önemli bir tempoyla başlayan temsilcimiz önemli pozisyonlarla rakibi bunalttı. 66, 70 ve 80. dakikalarda önemli fırsatları değerlendiremeyen takımımız da 86.dakikada Onur Çakmakçı sahneye çıkarak takımımızı 1-0 öne geçirdi. Köşe vuruşundan gelen topa düzgün vuran Onur Çakmakçı kafayla golü buldu ve takımımızın 3 puan almasında önemli rol oynadı. Hakemin golü 3 dakika geç vermesi ortamı gererken, yan hakemin ortaya sahaya koşmasının ardından Başpınar´da inanılmaz bir sevinç yaşandı.

TARAFTARLAR BAYRAM HAVASI YAŞADI  

Maçın son dakikalarında ise oyunu soğutan ve 3 puanı almaya çalışan temsilcimiz de art arda oyuncu değişiklikleri yaşandı. Maçın sonlarına doğru ise 5 dakika uzatma veren hakem seyircinin tepkisini çekerken Bağlumspor önemli bir fırsat yakalayamadı ve maçı temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor 1-0 kazanarak Bartın ile arasındaki puan farkını 5´e çıkardı. Maç sonunda takımı tribüne çağıran taraftarlarımız maçın coşkusunu doyasıya yaşadı. Başpınar stadı tarihi maçlarından birisini yaşarken, stat Şampiyon Kırıkkalespor diye inledi.

6. GRUP SONUÇLARI

Yeniçağaspor:0-Kırşehirspor:1

Devrekspor:1-Çubukspor:0

Sincan Belediye:0-Karadeniz Ereğli:4

Çankırıspor:5-MKE Kırıkkalespor:0

SPOR HABER MERKEZİ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —