Şampiyon Merkez Atatürk

Şampiyon Merkez Atatürk

Okul Sporları 2013-2014 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçük Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi.

ÇEKİŞMELİ MÜSABAKA

10-19 Mart 2014 tarihleri arasında Yahşihan Yenişehir Sentetik Çim Sahada oynanan müsabakalar birbirinden güzel maçlara sahne oldu. Bol gollü geçen müsabakalar da şampiyonluğa Merkez Atatürk Ortaokulu oldu. İkinci Akşemsettin Ortaokulu, üçüncü İmam Hatip Ortaokulu, dördüncü Özel Sakarya Koleji oldu.

 

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAKLAŞMA

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü yaptığı konuşmada “Sporcularımızın daha iyi şartlarda spor yapmaları için tesisleşmeye çok önem veriyoruz. Bu kapsamda Yahşihan İlçemize bir adet sentetik çim saha ve bir adet spor salonunun yapımı tamamlanarak halkımızın hizmetine açıldı. Okul sporlarına gösterilen yoğun ilgiden ve spor tesislerinin gençler tarafından aktif olarak kullanılmasının memnuniyet verici olduğunu, gençlerin bu organizasyonlarla kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlü konuşmasının devamında grup müsabakalarına ilimizi temsilen katılacak olan Merkez Atatürk Ortaokuluna başarılar diledi.  Ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali okul yaptığı konuşmada “Öğrencilerimizin spor komplekslerimizde görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okul sporlarına gösterilen yoğun ilginin öğrencilerimize sosyal aktivitelere ne kadar önem verdiklerini göstermektedir. Emeği geçen gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü personeli ve milli eğitim müdürlüğü personeline sonsuz teşekkür ederim” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ