Şampiyon Delice

Şampiyon Delice

Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından 2011 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle futbol turnuvası düzenlendi. Final maçını Delice ilçesi kazanarak kupanın sahibi oldu.

KUPAYI GEREK VERDİ

2011 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası çeşitlik etkinliklerle kutlandı. Son olarak İl Müftülüğü tarafından futbol turnuvası düzenlendi. Düzenlenen futbol turnuvasının finali Pazar günü Polis Evi Halı Sahasında yapıldı. Final maçı Keskin ve Delice İlçesi arasında oynandı. Delice takımı rakibini yenerek kupanın sahibi oldu. Birinciliği alan Delice İlçesinin kupasını İl Müftüsü Bekir Gerek takım kaptanı Arslan Zorlu ve arkadaşlarına verdi.

 

BAĞLILIK VE KAYNAŞMA

Gerek, böylesi organizasyonların birlik ve beraberliği artırdığını dile getirdi. Gerek, ?Müftülüğe geldiğimden beri bu türlü organizasyonları artırmaya yönelik çalışmalar yaptım. Din görevlileri arasında bağlılığın ve kaynaşmanın daimi olması şarttır. Din görevlileri hem bir birini tanıma fırsatı buldu hem de kaynaşma sağlandı. Biz müftülük olarak bu türlü organizasyonları sürdüreceğiz? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ