Şampiyon Spor Lisesi

Şampiyon Spor Lisesi

OKULLAR ARASI FUTBOL MÜSABAKALARI SON DERECE ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLDU

OKULLAR ARASI FUTBOL MÜSABAKALARI SON DERECE ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLDU

Şampiyon Spor Lisesi

Okul Sporları 2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler Futbol müsabakaları sona erdi. Spor Lisesi rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

7 OKULDAN 126 SPORCU KATILDI

7 okuldan 126 sporcunun katıldığı 09-16 Şubat 2016 tarihleri arasında Merkez Sentetik Çim Sahada gerçekleştirilen müsabakalarda birbirinden güzel maçlar oynandı. Final karşılaşmasında Spor Lisesi ve Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Müsabakalar sonunda Spor Lisesi birinci olurken Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü, Yaylacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

GRUP MAÇLARINDA BAŞARI BEKLİYORUZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ödül töreninde yaptığı konuşmada 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Genç Erkekler Futbol müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performans ve başarıdan dolayı tebrik ederim, burada başarılı olan takımımız guruplarda ilimizi temsil edecekler ve bu takımımızdan guruplarda fair-play çerçevesinde başarı elde etmesini bekliyoruz dedi. Bu yıl içerisinde hizmete girecek olan Çok Amaçlı Spor Salonuna da değinen Ünlü, herkesi spor yapmaya bekliyoruz, spor yapmanın yaşı olmaz. Dinç ve sağlıklı kalabilmek için spor şart. Tesislerimizin tüm imkânlarından ücretsiz faydalanabilirsiniz dedi. Sporculara her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtip, emeği geçen antrenörlere, sporculara ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ