Salon Hokeyi Turnuvası tamamlandı

Salon Hokeyi Turnuvası tamamlandı

Türkiye Hokeyi Federasyonu Başkanlığının 2013 yılı faaliyet programında yer alan 12 Yaş Altı Bay ? Bayan Salon Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası 15?17 Mart 2013 tarihleri arasında İlimiz Yenimahalle Vali Behiç Çelik Spor Salonunda ve YİB

BAŞARILAR DİLEDİ

12 Yaş Altı Bay ? Bayan Salon Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası, 15 erkek ve 8 bayan takımdan toplamda 230 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış Konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ?Siz değerli sporcularımız 3 gün bizim misafirlerimizsiniz. Umarım 3 gün sonra güzel anılarla ilimizden ayrılırsınız. İlimizde yapacağınız müsabakalarda siz centilmen sporcular olarak sporun temelinde var olan gücünüzü skora yansıtmaktasınız. Müsabakalarda fair play çerçevesi içerisinde mücadele etmelisiniz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder, müsabakaların sevgi, saygı, hoşgörü ortamı içerisinde geçmesini temenni eder, turnuvaya katılan bütün sporculara başarılar dilerim? dedi. 

ŞİLT VERİLDİ

Hokey Federasyon Genel Koordinatörü Kıvanç Hürdoğan konuşmasında, Sporculara müsabakalar süresince bütün olanakları seferber eden Kırıkkale Valiliğine ve tesislerinin kapılarını sonuna kadar açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata konuşmasında, 12 Yaş Altı Bay ? Bayan Salon Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonasını ilimizde düzenleyen Hokey Federasyonu Başkanlığına ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü?ye teşekkür etti. Ata konuşmasının devamında sağlam kafa sağlam vücutta olacağını belirterek, sağlıklı bir yaşam istiyorsak mutlaka spor yapmalıyız dedi. Konuşmaların ardından Hokey Federasyonu Genel Koordinatörü Kıvanç Hürdoğan, Vali Yardımcısı Rıfat Ata ve Belediye Başkanı Yardımcısı Halil Danacı?ya şilt takdim etti.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ