Sağlıkta önemli bir noktadayız

Sağlıkta önemli bir noktadayız

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Kırıkkale?nin sağlıkta önemli bir yerde olduğunu söyledi. Sağlık ve eğitimde sorunun olmadığını belirten Köksal, çevre illerin Kırıkkale?yi örnek aldığını bildirdi.

ÖNEMLİ BİR NOKTADA YER ALIYORUZ

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, göreve yeni başlayan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm.Dr.Dilek Öztaş`ı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Sağlıkta Kırıkkale?nin önemli bir noktada olduğunu belirten Köksal, yeni yapılacak hastane ile birlikte bölgede önemli bir noktada olacaklarını söyledi. Hükümetlerinin sağlık ve eğitime önemli bir şekilde pay ayırdığını belirten Köksal, sağlıkta dönüşüm projesinin ve eğitimde 4+4+4 eğitim sisteminin hayata geçtiğini vurguladı.

TEK ÇATI ALTINDA TOPLANACAK

Köksal, yeni yapılanmayla birlikte hastanelerin tek çatı altında toplanmasının da sağlık hizmetlerinden tasarruf, etkin hizmet doğru teşhis ve zamanın verimli kullanılması açısından ciddi kazanımlar sağladığını belirtti. Milletvekili Köksal daha sonra hasta servislerini ziyaret ederek hastalarla sohbet etti ve hatırlarını sorarak, hastane hizmetleriyle ilgili olarak sorumlulardan bilgi aldı.

SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM PROJELERİ

Kamu Hastaneleri birliği Genel Sekreteri, Uzman Dr.Dilek Öztaş, sağlıkta dönüşüm programının önemli olduğunu söyledi. Öztaş, ?Sağlıkta Dönüşüm programının bir gereği olarak, yeni yapılanmayla birlikte Merkezden yönetim esasıyla, hastanelerimiz 21.Yüzyıl ruhunu kavrayacak,modern,etkin ve insan merkezli sağlık uygulamalarını en iyi şekilde devam ettirmeye çalışacağız.Kendilerinin yol göstericiliğine her zaman ihtiyacımız var? dedi.



Anahtar Kelimeler: 0