Sağlıklı güzelliğin adresi EPL

Sağlıklı güzelliğin adresi EPL

EPL Lazer Epilasyon ve cilt bakımı Polikliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Zafer Caddesi Saray iş hanında hizmete açılan. Polikliniğin açılışına il idarecileri ve vatandaşlar katıldı.

KIRIKKALE?DE BİR İLK
Zafer Caddesi Saray iş hanında hizmete açılan EPL Kırıkkale Polikliniğinde. Lazer Epilasyon, Cilt bakımı Botox, Dolgu Enjeksiyon, kulak yıkama hizmetleri verilecek. Kırıkkale?de bir ilk olma özelliği taşıyan polikliniğin açılışına Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev?in yanı sıra il idarecileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Karacaev böylesi insanların yaşamını yakından ilgilendiren ve yaşamlarını kolaylaştıran merkezlerin açılıyor olmasının Kırıkkale için önemli olduğunu söyledi

TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Güzel olan mekânı daha da güzel olması için çalıştıklarını belirten poliklinik işletmecileri Necla Günay ve Metin Menderes Korkmaz? Kırıkkale halkına hizmet vermekten çok mutluyuz Kırıkkale halkına en güzel hizmeti sunmayı hedefliyoruz 5 personelimiz ile Polikliniğimizi hizmete açtık. Kırıkkale halkı her zaman en iyi hizmete layık açılışta bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştular. Konuşma ve açılışın ardından açılışa katılanlara pasta ve meyve suyu ikram edildi. 



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!