Sağlık için yürüyorlar

Sağlık için yürüyorlar

Sağlık Bakanlığı'nın 2014 yılını sağlıklı yaşam ve hareket yılı ilan etmesiyle birlikte kurumlarda sağlıklı yürüyüşler, yıl sonu itibariyle tamamlandı.

BAŞARILI SONA ERDİ

Her hafta sonu bir kurumla yürüyüş yapılarak sağlıklı yaşamın özendirilmesi amaçladı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de organizasyonun başarılı bir şekilde yapıldı açıklayan Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, bu yılın sonu ile yürüyüşlerin tamamlandığını söyledi.

TÜM BÜROKRATLARLA YÜRÜYORUZ

Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak bu hafta sağlıklı yaşam yürüyüşümüzün teması “Tüm bürokratlarla yürüyoruz” şeklinde olduğunu açıklayan Güngüneş, “Yürüyüşümüze yoğun katılım sağlanmıştır. Başta Sayın Valimizin teşvikiyle sağlıklı yaşamı özendirmek ve sağlıklı yaşamın bir hayat tarzı olarak benimsetmek amacımız idi. Bu haftaki yürüyüşümüz neticesinde bu hedefe kısmen ulaştığımızı görmek bizleri memnun etmiştir” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Güngüneş, “Katılan tüm sağlıklı yaşam dostlarına başta daima katılımlarıyla bizi onurlandıran Sayın Valimiz olmak üzere Vali Yardımcılarımız, İl sağlık Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız, Defterdarımız, İl Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer katılan il müdürlerimiz ve personelleri ne, Halk Sağlığı Müdürlüğü idarecilerimiz ve personellerine katılımları için teşekkür ederiz” diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ