Sağlık en önemli sektörümüz

Sağlık en önemli sektörümüz

Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi Başkanı Recep Akdoğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Kolat sağlık sektörünün insanı direk ilgilendirdiği için önemli olduğunu

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Geçtiğimiz haftalarda 5. olağan genel kurulunu yapan Sağlık Sen Kırıkkale Şubesine yeniden başkan seçilen Recep Akdoğan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kırıkkale Valisi Ali Kolat’ı makamında ziyaret etti. İlk olarak oluşturdukları yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtan Başkan Akdoğan Sendika çalışmaları hakkında Vali Kolat’a bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kolat Başkan Akdoğan ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

SENDİKACILIK ZOR MESLEK

Sendikacılığın zor bir görev olduğunu ifade eden Kolat, "Dengeleri, hakları, hukuku gözeteceksiniz. Bir taraftan da işlerin aksamaması için gerekli gayreti gözeteceksiniz ama son yıllarda bu anlayış daha da iyiye gidiyor. Hem vatanımıza, milletimize en iyi hizmeti vermek, hem de çalışanların haklarını nasıl daha iyi gözetebiliriz yönünde sizler ve diğer sendikalarımız gayret gösteriyor. Bize düşen görev olduğunda biz her zaman buradayız. Vatandaşımıza ne kadar iyi hizmet verebilirsek, vatandaşımızın ne kadar çok duasını alabilirsek ne mutlu bize." Dedi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!