Protokol bu düğünde bir araya geldi

Protokol bu düğünde bir araya geldi

Haber 71 Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ragıp Cihat Mencet'in kız kardeşi Şeyma Mencet hayatını Muhammet Fidan ile birleştirdi.

YOĞUN KATILIM

Cihat Mencet’in kız kardeşi, MKE Mühimmat Fabrikası Mühendislerinden Muktedir Mencet ile Serpil Mencet çiftinin kızı Şeyma Mencet, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Eski Müdürü Merhum Murat Fidan ve Ruhan Fidan çiftinin oğlu Muhammet Fidan ile hayatını birleştirdi. Gök Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün merasimine yoğun katılım yaşandı.

NİKÂH ŞAHİTLERİ PROTOKOLDEN

Genç çiftin nikâhını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve Kırıkkale eski Belediye Başkanım Veli Korkmaz yaptı. Vali Ali Kolat genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek aile cüzdanını Gelin Şeyma’ya teslim etti.  Nikâh merasiminin ardından halay başı olan Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un halay yeteneği merasime katılanlardan alkış topladı. Genç çiftin yakınları geç saatlere kadar eğlendi.

SİYASET VE İŞ DÜNYASINI BULUŞTURAN DÜĞÜN

Düğün merasimine Vali Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Kırıkkale eski Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ilıcan, Avukat Orhan Aytekin, Kırıkkale Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Ereli, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve iş dünyasından isimler katıldı.