Projelerimle geliyorum

Projelerimle geliyorum

Subay emeklisi Ertan Çiçek MHP'den aday adaylığını açıkladı. MHP İl Binası'nda gerçekleşen adaylık açıklamasında diğer aday adayları da hazır bulundu.

KIRIKKALE’YE HİZMET EDECEĞİM

Çiçek, Kırıkkale’yi çok sevdiğini, Kırıkkaleli olmaktan onur duyduğu, hizmet için ve Hüseyin Kahya Mahallesi’nde 30 yıllık muhtarlık yapan babasının ‘Kırıkkale’ye hizmet et’ vasiyetti üzerine aday adayı olduğunu söyledi.  Bütün bildiklerini Kırıkkale’ye harcamak için yola çıktığını ifade eden Çiçek, hizmet bizden, destek sizden ve destek Cenab-ı Allah’tan diyerek sözlerine başladı.

BORÇLU BELEDİYE

Kırıkkale’de yaşayan herkese yardımcı olmak gerektiğinin altını çizen Çiçek, Kırıkkale’nin en borçlu 3. belediye olduğunu belirterek, “Kırıkkale’ye MHP’nin çok hizmetti dokundu. Gittiler hastanenin önüne hastane yaptılar. Biz bunu bilmiyor muyuz?, bizler hastane 9 deprem şiddetine dayansın diye yaptık.” dedi.  

PROJE MERKEZİ KURACAĞIZ

Belediye başkanı olduğu zaman proje merkezi kuracağını açıklayan Çiçek, bu ofis sayesinde Kırıkkale’nin ufkunun açılacağını belirterek, “OSB’de yatırımlar için üniversite ile iş birliği yapacaklarını, belediye hastanesini kuracaklarını, milli ve manevi değerleri yansıtan kültür alanları oluşturacaklarını, hiçbir mahallenin asfaltsız kalmayacağını, yaşlılar ve kimsesizler için evler oluşturacak.” dedi.

İDDİALI 2 PROJE

Sözlerine devam eden Çiçek, 2 tane iddialı proje hakkında şu bilgileri verdi: “Bir proje sivil hava alanı oluşturulacak. Bununla ilgili ön görüşmem oldu. Güzel sonuçlar aldık. İkinci proje, Kızılırmak suyu kent merkezinden geçecek. Eskişehir belediye başkanı ile görüştüm. Kızılırmak’tan gelen su Cullu’dan başlayarak şehirde buluna Kaltepe çıkarılacak. Buradan da şehirde açılan kanallara verilecek.” diye konuştu.  

HAYIRLI OLSUN

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer’de hayırlı olsun temennisinde bulundu. Birlik beraberlik mesajları verdi. Uzun yıllar sonra MHP’de birlik ve beraberliğin, küskünlüklerin tam anlamı ile geçtiğini belirten Göçer, yerel seçimlerde başarı hedeflediklerini bildirdi.