Tarih: 05.03.2015 08:18

Öztürk ilçeleri geziyor

Facebook Twitter Linked-in

İLÇE ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşerimiz Avukat Halil Öztürk, adaylık müracaatı öncesinde seçim çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Bir süredir ilçe ve beldeleri ziyaret eden Öztürk, önceki gün de Karakeçili ve Çelebi ilçelerine gitti. Beraberinde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile ilçeleri ziyaret eden Öztürk, ilçe sakinlerine ülkenin durumunu anlattı ve MHP’nin Türkiye için umut olacağını söyledi.

KARAKEÇİLİ ÇOK OLUMLU

Karakeçili ziyaretinin çok olumlu ve pozitif geçtiğini belirten Öztürk, “Bugün Karakeçili bir harikaydı. Burada son yılların en güzel toplantısını bugün yaptık ve Karakeçili hemşerilerimiz Türklük için, milli devlet ve üniter yapının devamı için MHP`de karar kıldık dediler. Teşekkürler teşkilatım, teşekkürler yiğit hemşerilerim” dedi. Karakeçili izlenimlerini bu şekilde aktaran Öztürk, bunu tüm ilçe ziyaretlerinde görmenin mutluluğunu da yaşadıklarını söyledi.

BOYNUMUZUN BORCU

Çelebi ziyareti konusunda da bilgiler veren Öztürk, “1250 rakımlı Çelebi`de hava çok soğuk ama hemşerilerimiz oldukça sıcak ve samimi. MHP ilçe teşkilatımız seçimlere hazırız diyor. Çiftçi bitti, emekli tükendi. Onları yağa kaldırmak MHP iktidarında boynumuzun borcu” dedi. Öztürk’e Çelebi’de MHP’nin değerli isimlerinden biri olan Hasan Ulusoy’da eşlik etti. Öztürk, burada da çok olumlu izlenimler edindiklerini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek ilçe sakinlerine ve teşkilata teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —