Tarih: 11.05.2011 09:22

ÖZEL İDARE FİLOSUNA ARAÇ TAKVİYESİ

Facebook Twitter Linked-in

ÇALIŞMALAR SÜRECEK
Törenin açılış konuşmasını yapan Destek Hizmetler Müdürü Kasım Atasoy, ?İdaremiz Makine parkına alınan 6 adet iş makinesinin katılım törenine hepiniz hoş geldiniz. İdaremize bağlı Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak hizmetlerimizin yürütülmesi için 128 Adet çeşitli cins ve özellikte araç ile hizmet sunmaktayız. Hizmetlerin en iyi şekilde gerçekleşmesini ve vatandaşlarımıza sunulmasını istiyoruz. Bu konuda gereken çalışmaları yapıyoruz ve bundan sonra da çalışmalarımız sürecek? dedi.
 
935 BİN TL DEĞERİNDE ARAÇ TAKVİYESİ
Atasoy, ?Valimiz, İdaremiz ve Saygıdeğer Meclisimizin katkıları ile 2011 yılı içerisinde 22 Adet iş makinesi alınmasına karar verilmiştir. İdaremize alınan bu iş makinelerinden ilk etapta gelen iki adet greyderin katılımı daha önceden yapılmıştı. Şimdi ise idaremize alınan iki adet 30 tonluk Hidromek Ekskavatör, 3 adet Hidromek Kazıcı-Yükleyici (Beko Loader) ile 1 adet Teleskopik Forklift`in idaremiz makine parkına katılım törenini yapmaktayız. Söz konusu iş makinelerimizin idaremize 935.000 TL`ye mal olmuştur. Emeği geçen tüm yetkililerimize ve fedakarca çalışan personelimize teşekkür eder, kazasız belasız bir çalışma sezonu olmasını Yüce Allah`tan niyaz ederim? diye konuştu.
 
VATANDAŞLARIN EMANETLERİNE İYİ BAKIN
Atasoy?dan sonra konuşma yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Aydın, ?İl Özel İdaresi müdürleri ve personeli bir arada. Kırıkkale?de ilk defa bu kadar iş makinesi alınıyor. Önemli olan bu makineleri almak değil önemli olan bu makineleri iyi bir şekilde kullanmaktır. Makineleri kullanacak arkadaşlarımızda inanıyorum ki kullandıkları makineleri kendi makineleriymiş gibi kullanacaklar ve makineleri aldıkları gibi çalışır bir halde teslim edeceklerdir. Bu iş makineleri onlara kamunun emanetleridir ve kendi evladımız gibi bakılmalıdır. Arkadaşlarımızın bu emanete iyi bakacaklarını biliyorum? dedi.
 
BASIN MENSUPLARINA KİTAP HEDİYE EDİLDİ
İl Özel İdaresi binasında yapılan törene, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı, il genel meclisi üyeleri ve çok sayıda personel katıldı. Konuşmalarla başlayan törenin ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygılı ve meclis üyeleri basın mensuplarına katılımlarından dolayı kitap hediye etti.
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —