Özbek Saran birinci oldu

Özbek Saran birinci oldu

2012?2013 eğitim öğretim yılı spor faaliyetlerinde masa tenisi dalında ilimiz okullarından Özbek Saran İlk-Ortaokulu birinci oldu.

KIRŞEHİRDE YAPILACAK ŞAMPİYONADA ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

8 Nisan Kırşehir?de yapılacak olan gurup müsabakalarında ilimizi temsil edecekler. Özbek Saran İlk- Ortaokulu Müdürü Bayram Erbil, Beden eğitimi öğretmeni Yasemin Usta gözetiminde masa tenisi takımı sporcuları il milli eğitim müdürü Hacı Ali Okur?u ziyaret etti. Kırşehir?de yapılacak olan müsabakalarda şampiyonluk sözü verildi.

SİZLERDEN MADALYA BEKLİYORUM

Milli Eğitim Müdürü Okur öğrencilere yaptığı konuşmada; Kazmaca okulundaki arkadaşları gibi Kırıkkale?yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ve bu yarışmada öğrencilerden madalya beklediğini dile getirdi. Kırıkkale yapılan spor faaliyetlerinin hemen,hemen hepsine destek olmak istediklerini dile getirdi. Öğrencileri teşvik etmenin gerekliliğine deyinen Okur; Öğrencilere ve hocalarına teşekkürlerini sundu ve hediyelerini takdim etti.

1

Genç Karatecilerden Gururlandıran Performans

2

Kırıkkale Sporuna Dev Yatırım!

3

Kırıkkale’de Tenis Heyecanı Başlıyor

4

Uluslararası Turnuvada Kırıkkale’nin Gururu Oldular

5

Gençlik Yaz Kulübü Coşkulu Başladı!

6

12 Bine Yakın Öğrenci Sporla Buluştu

7

2000 Metrede Büyük Başarı