Öz Osmanoğulları Tarımdan görülmemiş kampanya

Öz Osmanoğulları Tarımdan görülmemiş kampanya

5 YILDIZLI OTELDE ANTALYA TATİLİ...

Öz Osmanoğulları Tarımdan görülmemiş kampanya

30 yılından bu yana çiftçinin hizmetinde bulunan ve Bulutlar Firması bünyesinde faaliyet gösteren Öz Osmanoğulları Tarım İlaçları ve Gübre Bayii, yaptığı kampanyalarla müşterilerinin takdirini kazanıyor.

BİR TELEFON KADAR YAKIN

Konusunda tecrübeli ziraat mühendisleri ve elemanlarıyla müşterilerine hizmet etmeye ve destek sağlamaya devam ediyor.  Gürler Mahallesi Menderes Caddesi 688 sokak no 12´de faaliyet gösteren Öz Osmanoğulları Tarım İlaçları ve Gübre Bayii´ye ulaşmak isteyen çiftçiler 0 318 212 38 00 telefondan da arayabilirler.

5 YILDIZLI OTELDE ANTALYA TATİLİ

Her zaman çiftçinin cebini düşünen gösteren Öz Osmanoğulları Tarım İlaçları ve Gübre Bayii, yıl sonu yorgunluğunu attırmak için müşterilerine Antalya´da 5 yıldızlı otelde tatil hakkı kazandırıyor. Belirli miktarlarda alışveriş yapan müşteriler, çekilişle bu hakkı elde ediyor. Bu kampanyayı duyan çiftçiler, 5 yıldızlı otelde tatil keyfi yakma için Öz Osmanoğulları Tarım İlaçları ve Gübre Bayii´ni tercih ediyor.

HER İSTEDİĞİNİZ BULUNUYOR

Yüzlerce çeşidi bulunan Öz Osmanoğulları Tarım İlaçları ve Gübre Bayii´nde Fima, Eğe Gübra A.Ş, Bayer, Hektaş, Koruma Tarım İlaçları, Blackstrong, Disper markalı ithal ve yerli bitki besleme ürünleri, ve yaprak gübreleri, biyotek marka Euro Cit, Toros Marka sebze tohumları, yem bitkileri tohumları, ithal ve yerli cim ve yonca tohumları, Granster Mustang, Ester markalı ot ilaçları, hazır domates, biber, salatalık, patlıcan fideleri, motorlu şarjlı ve mekanik sırt pompaları, haşere ilaçları ve zirai kükürt satışları mevcuttur.

BİR ÇAY İÇİN

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Öz Osmanoğulları Tarım İlaçları ve Gübre Bayii, müşterilerinin her zaman cebini düşünüyor. Kaliteli hizmetiyle bir numaralar arasında olduğunu herkese hissettiriyor. Her zaman sıcak çay içmenin keyfini yaşatıyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü