Oyunuzu mutlaka kullanın

Oyunuzu mutlaka kullanın

Ticaret ve Sanayi Odası seçimine tek aday olarak katılacak olan Ekrem Gök tüm üyelerin oy kullanmasını istedi. Ekrem Gök, şehrin ekonomisine yön veren ve ticaretini üslenen tüm esnafların tek liste diye oy kullanmama gibi bir yanılgıya düşmelerini önerdi.

TSO SEÇİMİNE TEK LİSTE İLE GİRECEK OLAN EKREM GÖK ÜYELERE ÇAĞRI YAPTI.
Oyunuzu mutlaka kullanın
Ticaret ve Sanayi Odası seçimine tek aday olarak katılacak olan Ekrem Gök tüm üyelerin oy kullanmasını istedi. Ekrem Gök, şehrin ekonomisine yön veren ve ticaretini üslenen tüm esnafların tek liste diye oy kullanmama gibi bir yanılgıya düşmelerini önerdi. Gök ?Biz koşmaya hazırız, destek verin biz koşalım? dedi. 
YENİ SOLUK, YENİ NESİL
Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan iş adamı, ticaret erbabı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Ekrem Gök geçmişin eksiklerini tartışarak yeni bir şeyler üretmenin mümkün olmadığını söyledi. Gök Ticaret ve Sanayi Odasında yeni bir dönemin başlayacağını hatırlatarak ?Ben yok biz varız? ilkesi ile hareket ederek şehre ve bu şehrin ekonomisine yön veren esnaflara artı bir şeyler kazandırmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi. Esnafla öncelikle kucaklaşmayı kendilerine ilke edindiklerini belirten Gök, ortak akılı ön planda tutarak şehrin doğru ve inanılır projeler üreterek şehrin gelişmesine katkı sağlayacaklarını bildirdi. 
ÇOK CİDDİ PROJELERİMİZ VAR
Ekrem Gök öncelikle yıllardır gündemde olan TSO?ya yakışır bir bina konusunda ciddi projelerinin olduğunu söyledi. Kırıkkale?ye ve TSO?ya yakışır bir binanın öncelikli hedefleri olduğunu anlatan Ekrem Gök, ?Bu şehir bize cömert davrandı. Biz de bunun karşılığında bahane üretmeyip yeni nesil, yeni kadro olarak şehrimizde birlik ve beraberliğin öncülüğünü yaparak şehrimizin gelişmesine katkı sağlayacağız? dedi. Odaya kayıtlı tüm üyeleri uyaran Ekrem Gök tek liste diye oy kullanmamam gibi bir hata yapılmaması gerektiğini belirterek oy kullanma yüzdesi ne kadar fazla olursa ellerinin o kadar güçlü olacağını bildirdi. Gök üyelere ?Mutlaka oyunuzu kullanın? diye çağrı yaptı.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ