Otel konforunda öğrenci yurdu

Otel konforunda öğrenci yurdu

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Otel konforunda öğrenci yurdu

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, YURTKUR Hamidiye Erkek Öğrenci Yurdu ile Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

YENİ DÖNEMLE BİRLİKTE 

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, YURTKUR Hamidiye Erkek Öğrenci Yurdu ile Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Haktankaçmaz´ı, YURTKUR Hamidiye Erkek Öğrenci Yurduna gelişinde, Yahşihan Kaymakam Vekili Mehmet Rıdvan Doğan, YURTKUR İl Müdürü Haluk Karahan ve öğrenciler karşıladı.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Burada Haktankaçmaz, YURTKUR Hamidiye Erkek Öğrenci Yurdunda öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet Haktankaçmaz, yurt hakkında bilgiler aldı. Daha sonra YURTKUR İl Müdürlüğüne geçen Haktankaçmaz, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

GÜZEL HİZMETLER YAPILIYOR

YURTKUR İl Müdürü Karahan. "YURTKUR İl Müdürlüğüne bağlı, Kızılırmak Yurt Müdürlüğü, Türkan Hatun Yurt Müdürlüğü, Ümmühatun Yurt Müdürlüğü, Hamidiye Yurt Müdürlüğü ve Keskin Yurt Müdürlüğü olmak üzere toplam beş müdürlüğün bağlı olduğunu bu yurtlarda 4200 kız ve 3300 erkek olmak üzere toplam 7500 öğrencinin kaldığını? dedi.

HER TÜRLÜ DESTEK VERİLİYOR

Valimiz Haktankaçmaz ise Kırıkkale´nin öğrencilerin barınma konusunda iyi durumda olduğunu, Valilik olarak öğrencilere her türlü desteğin verildiğini ifade ederek, YURTKUR İl Müdürü Haluk Karahan´a işlerinde kolaylıklar diledi.



Anahtar Kelimeler: Otel konforunda öğrenci yurdu