Onlar, ülkemiz ve bayrağımız için gazi oldu, şehit oldu

Onlar, ülkemiz ve bayrağımız için gazi oldu, şehit oldu

KESKİN T TİPİ CEZAEVİ İNFAZ KORUMA MEMURLARI ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİLER

KESKİN T TİPİ CEZAEVİ İNFAZ KORUMA MEMURLARI ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİLER

Onlar ülkemiz bayrağımız için gazi oldu şehit oldu

Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi İnfaz Koruma Memurları tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Üyeleriyle birlikte Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ettiler.

DERNEK HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

İlk olarak derneğe gelen memurları derneğin faaliyetleri ve Şehitlik hakkında bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal ziyaretlerinden ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ÜLKEMİZİ, BAYRAĞIMIZI KORUMAK İÇİN

Düzenlenen ziyarette Keskin T Tipi Cezaevi Müdür Yardımcısı Selma Yılmaz, ?Ülkemizi ve Bayrağımızı korumak için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi ve bedenlerini feda ederek Gazi olan Kahramanlarımızı unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Canla başla görevlerini yerine getirmekte iken Asker, Polis, İnfaz ve Koruma Memuru ve bütün Şehitlerimizi ziyaretlerimiz vesilesi ile bir kez daha anıyoruz. Ruhları Şad olsun. Şehitlerimizin emanetlerine ve Gazilerimize hizmet eden Dernek yönetimine de başarılar diliyor, Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyoruz? dedi.

ŞEHİT YAKINLARIMIZIN YANINDAYIZ

Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi Personeli olarak Şehitlerin ailelerinin ve Gazilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Yılmaz bu konuda kendilerine ne düşerse yapmaya hazır olduklarını söyledi. Daha sonra dernek yöneticileri ve kendilerini ziyarete gelen infaz koruma memurları, Kırıkkale Şehitliğine giderek burada şehit mezarlarını ziyaret ettiler ve dua okudular. Şehitlikteki ziyaretten sonra infaz koruma memurları buradan ayrıldılar.

HABER: Sibel Pehlivanlı