Önce Türkiye, Önce Kırıkkale

Önce Türkiye, Önce Kırıkkale

KIRIKKALE YILLARDIR İHMAL EDİLİYOR

Önce Türkiye, Önce Kırıkkale

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer Önce Türkiye, önce Kırıkkale sloganıyla Kırıkkale´nin sorunlarını meclise taşıma sözü verdi. Kırıkkale´nin Ankara´ya en yakın il olma özelliğini dahi kullanamadığını söyledi. Biçer Oy verin Kırıkkale´nin sorunlarını Ankara´ya taşıyalım? dedi.

SEÇİM ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer birkaç günlük aradan sonra çalışmalarına yoğun biçimde başladı. Sabah erken saatlerde sokağa çıkan Hasan Biçer, öncelikle çevre esnafları ziyaret ederek geldiği seçim bürosunda kendisini ziyarete gelenlerle çay içip sohbet ediyor. Dün Organize Sanayi Bölgesindeki sanayicileri ziyaret eden Biçer, CHP iktidarında sanayicilerin sorunlarına ciddi biçimde eğilinileceğini söyledi. Sanayicilerin kredi. İthalat ve ihracat sorunlarını yakından bildiklerini belirten Biçer Cumhuriyet Halk Partisinin bu konuda dersine en iyi çalışan parti olduğunu kaydetti.

KIRIKKALE YILLARDIR İHMAL EDİLİYOR

Kırıkkale´nin Ankara´ya en yakın il olma özelliğini dahi mevcut siyasetçilerin kullanamadığını anlatan Hasan Biçer bu zamana kadar siyasetçiler Ankara´ya giden vatandaşları mecliste sadece ağırlamayı bir iş gibi ortaya koyup Kırıkkale´ye hizmet ettiklerini söyleyerek Kırıkkalelileri adeta uyuttuklarını ileri sürdü. Hasan Biçer ?Kırıkkalelileri bu zamana kadar kandırdılar. Oysa Kırıkkale Ankara´nın hemen yanı başında bir il, Makine Kimyasıyla, Rafinerisi ve Üniversitesiyle Ankara´nın cazibe mekânı olması gerekirken Kırıkkale sanki bir Güney Doğu ili gibi ihmal ediliyor. Mevcut iktidarın Milletvekilleri Kırıkkale´nin sorunu yerine kendi yandaşlarına hizmet etme yarışındalar? dedi.

BİZİM ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALE

Milletvekili adayı Hasan Biçer İl Başkanı Ahmet Önel ve diğer Milletvekili adayları Mustafa Demiral ve Adem Şahin genelde değişik alanlarda yaptıkları çalışmalarda önce Türkiye, sloganını Kırıkkale yerelinde kullanacaklarını ve öncelikle Kırıkkale için çalışacaklarını belirterek Kırıkkale´nin önemli sorunlarının olduğunu bu sorunların öncelikle meclise taşınarak Türkiye gündemine sokacaklarını ve tüm çözüm yollarını deneyeceklerini belirttiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız