Önal; Cumhuriyetimizi sonsuza dek muhafaza edeceğiz

Önal; Cumhuriyetimizi sonsuza dek muhafaza edeceğiz

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal yayınladığı misajda şu ifadelere yer verdi; "Bağımsızlık sevdalısı milletimizin en parklar zaferlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. Yıl dönümünü kutluyoruz. Türk milletinin en yüce kahramanlık destanlarından birinin yazıldığı bugün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde, milletimizin hürriyet sevdasıyla yazdığı kahramanlık destanıdır.

Milli Mücadelemizin Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm yurttaşlara cesaret aşılanarak 102 yıl önce büyük fedakârlıklarla yakılan bu ışık, daha güçlü bir şekilde geleceğimizi aydınlatmaya devam edecektir. İşte bizler de aynı bilinçle Cumhuriyetimizi sonsuza dek muhafaza edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını toprağa toprağı vatana katan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün yurttaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum" dedi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız