Ömür boyu mutluluklar

Ömür boyu mutluluklar

Kırıkkale Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu`nda büyüyen Cansu Bolat`ın düğününü Kırıkkale Valiliği ve Kırıkkale Belediyesi yaptı. Bütün masrafları devlet tarafından karşılanan düğünde protokol üyeleri, Bolat`ın mutluluğunu paylaştı.

PROTOKOL ÜYELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kızılkanat Düğün Salonu`nda yapılan düğününün nikâhını Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıydı. Şahitliğini ise, Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata ve Defterdar Mehmet Erkınay yaptı. Yeni çifte mutluluklar dileyen Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, bu mutluluğun ömür boyu sürmesi temennisinde bulundu. Uzun süren birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Cansu Bolat ve Musa Bülbül çiftinin düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreninde Cansu ve Musa çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Çiftlerin düğün yüzüklerini Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz taktı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün, gece geç saatlere kadar devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti ile doyasıya eğlendiler. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilediler.



Anahtar Kelimeler: 0