Öğretmenlere seminer

Öğretmenlere seminer

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu`nun (TTKB) her ilde düzenlediği İngilizce Öğretmenlerine yönelik seminer ilimizde de Mustafa Kemal İlköğretim Okulu ve Malazgirt Lisesi`nde başladı.

(Haber-Foto: Habilhan Pehlivanlı)

 

TALİM TERBİYE?DEN İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİNE BEŞ GÜNLÜK SEMİNER

 

214 ÖĞRETMEN KATILDI

Kırıkkale İl Merkezi ve İlçelerinde görev yapan 214 İngilizce Öğretmeninin katılımıyla düzenlenen seminerde, çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve TTKB yetkilileri Yeni Eğitim Öğretim Programı ve Yeni Yaklaşımlarla ilgili bilgilendirme kursları verecekler. 5 gün sürecek olan programa katılan 214 İngilizce Öğretmeni Mustafa Kemal İlköğretim Okulu`nda iki, Malazgirt Lisesi`nde de üç sınıfta çalışmalarını sürdürecekler.

 

5 GÜN SÜRECEK

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu`nda gerçekleştirilen ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Müdür Yardımcısı M. Ali Karadağ, Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Denizedalan, çeşitli üniversitelerden öğretim Üyeleri ve Kırıkkale genelinde görev yapan İngilizce Öğretmenlerinin katıldığı açılışta bir konuşma yapan TTKB Yetkilisi Yasin Elçi, tüm Türkiye`de sürdürülen bu çalışmanın ilimizde de beş gün süreceğini ifade etti. Seminerin ana başlıklarından da bahseden Elçi, çalışmanın verimli geçmesini diledi. 

 

SANCILI SÜREÇTEN GEÇİLDİ

Yabancı dil öğretiminin yıllardır sancılı süreçlerden geçtiğini ama artık yenilikleri sürekli takip eden öğretmenlerle bu sorunun aşılacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Yabancı Dil öğrenenlerin artık günlük hayatta da bu bilgilerini kullanabileceklerini kaydetti. Açılış sonrasında belirlenen listelere göre Mustafa Kemal İlköğretim Okulu`nda 2 sınıf, Malazgirt Lisesi`nde de 3 sınıf olarak çalışmalara başlandı. Çalışmalar, 18 Kasım Cuma gününe kadar her gün saat 09.00-15.00 arasında devam edecek.

 



Anahtar Kelimeler: 0