Öğrencilerden acılı ailelere anlamlı ziyaret

Öğrencilerden acılı ailelere anlamlı ziyaret

17 AĞUSTOS LİSESİ ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER DERNEĞİNİ VE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

17 AĞUSTOS LİSESİ ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER DERNEĞİNİ VE ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİ

Öğrencilerden acılı ailelere anlamlı ziyaret

17 Ağustos Lisesi Müdürü Bilgin Cankar, Müdür Yardımcısı Hayati Taş, Öğretmen arkadaşları ve 9.sınıf öğrencileri tarafından geleneksel hale getirilen Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.

ŞEHİTLİKTE DUYGUSAL BULUŞMA

Dernek üyeleriyle beraber şehitlik ziyareti programının bu yıl ikincisi gerçekleştirildi. İlk ziyaret Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile başladı. Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından öğrencilere Dernek faaliyetleri ve İlimizin şehitleri hakkında bilgi verildi, öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.

OKUL MÜDÜRÜ ZİYARETLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Dernek ziyaretinde Okul Müdürü Bilgin Cankar yaptığı konuşmada, ?Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve sevgili öğrenciler, geçen yıl başlatmış olduğumuz, bu yılda tekrarını yaptığımız Okulumuzda eğitimine başlayan 9.sınıf öğrencilerimize yönelik Dernek ve Dernek üyeleri ile Şehitlik ziyaretimiz için buradayız. Anılmadıkça, tanınmadıkça, emanetlerine sahip çıkmadıkça eğitim yarım kalır. Tarih bilinci öğrenilmez, vatan aşkı anlaşılmaz.

MİNNET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Bugün 50 öğrenci, 3 öğretmenimizle sizleri en içten duygularımızla anıyoruz. Sizlerin manevi huzurunda selam duruyoruz. Ziyaretimiz vesilesi ile bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi anıyoruz? dedi. Dernek ziyareti İlimiz Şehitliğini ziyaretle devam etti.

ÖĞRENCİLERE BİLGİ VERİLDİ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlik ve Şehitlikte bulunan Şehitler hakkında öğrencilere bilgi verildi. 17 Ağustos Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ömer Demirci tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Şehit kabirleri ziyaret edilerek öğrenciler tarafından Şehit ailelerinin elleri öpüldü, sabır ve başsağlığı dilendi.

HABER: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü