Müşterilerini vantilatörle serinletiyor

Müşterilerini vantilatörle serinletiyor

SICAKLAR BUNALTIYOR

Müşterilerini vantilatörle serinletiyor

Kırıkkale´de bir çay ocağı müşterilerini sıcaktan bunaltmamak için ilginç bir yöntem geliştirdi. Çay ocağı önündeki masaların arasına koyduğu vantilatörle müşterilerini serinletmeye çalışıyor.

SICAKLAR BUNALTIYOR

Bunaltıcı sıcaklar etkisini arttırıyor. Sıcaktan bunalanların uğrak yeri haline gelen çay ocaklarının önlerindeki gölgelikler adeta vatandaşların akınına uğruyor. Ancak çadırlar da aşırı sıcakları engellemiyor. Özel Yaşam Hastanesinin arka caddesindeki bir cay ocağı müşterilerini sıcaktan bunaltmamak için ilginç bir yöntem geliştirdi. Aslında soğuk meşrubat satarak hem para kazanıp hem de müşterilerini serinletmek yerine çay ocağının bahçesindeki masaların ortasına koyduğu vantilatörle müşterilerini serinletmeye çalışıyor.

İLGİNÇ BİR GÖRÜNTÜ

Çay ocağının önündeki çadır altında masaların arasındaki vantilatör görenleri şaşkına çeviriyor. Hem çadır, hem belediyenin geçtiğimiz günlerde bıraktığı çam ağaçlarına rağmen masaların arasındaki vantilatör ilginç görüntü veriyor. Müşteriler de bir tarafta çadır bir tarafta çam ağacının yanında vantilatörle de serinlemenin keyfini yaşıyor.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım