Müşterilerine çiçek verdiler

Müşterilerine çiçek verdiler

Kırıkkale'de Cam Dünyası adlı işletme 14 Şubat Sevgililer Günü`nde gelen müşterilerine çiçek hediye etti. Bunun yanında Sevgililer Günü'nde büyük indirimlerle müşterilerinin karşısına çıktı.

HERŞEY ONLAR İÇİN

Müşterilerinin kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini açıklayan, işletme sahipleri Yaşar ve Mustafa Ayyıldız adlı kardeşler,  “Bundan sonrada kampanyalarımıza devam edeceğiz. Biz müşterilerimize seviyoruz. Onlarda bizi seviyorlar. Onlar her şeyin en iyisine layıklar” dediler.

ÖZEL FİYATLAR

Sevgililer Günü’de Kırıkkale halkını özel fiyatlar ile buluşturan Cam Dünyası her zaman olduğu gibi yaptığı özel kampanyalar ile isminden sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sevgililer Günü`nde canınızdan çok sevdiğiniz sevgilinizi mutlu etmenin en güzel yollarından birisi çeşitli hediyeler ile onları sevindirmek olduğunu belirten Ayyıldız kardeşler, Sevgililer gününe özel kampanyalar yaptığını belirterek, yaptıkları kampanyaların sadece Sevgililer Gününe özel değil uzun bir süre devam edeceğinin altını çizdi.  

DÜNYA MARKALARI CAM DÜNYASINDA

Güler yüzlü personelinin yanı sıra kaliteli ürünleri ile de Kırıkkaleli vatandaşların güvenini kazanan Cam Dünyası Korkmaz, Arzum, Tefal, Paşabahçe, Kütahya gibi dünya markalarını bünyesinde barındırıyor. Ankara Caddesi’nde faaliyette devam ettiklerini açıklayan Ayyıldız, kardeşler, bütün Kırıkkaleli vatandaşları işletmeye çay içmeye beklediklerini söyledi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım