Tarih: 04.05.2015 10:50

Muhalefet sorunu yaşanıyor

Facebook Twitter Linked-in

Muhalefet sorunu yaşanıyor

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan ittifak adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan 7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Genel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

HASTA VE HASTA YAKINLARI İLE GÖRÜŞTÜLER

Ziyaretleri kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ni ziyaret eden adaylar Dekan Yrd. Doç Dr. Kemal Örnek ve Hastane Müdürü Seyit Ahmet Acar'la bir araya geldiler. Daha sonra hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile görüştüler. Hastane ziyaretine uzun bir süre ayıran adaylar hastane çalışanlarının sorunlarını dinlediler ve milli ittifaktan beklentilerini aldılar. Hastalarla da tek tek görüşen milletvekili adayları geçmiş olsun dileklerinde bulunarak destek istediler.

GÜÇ ZEHİRLENMESİNE TUTULDU

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan ittifak adayı Faruk Vurgun, seçim ziyaretlerinde seçime yönelik beklenti ve değerlendirmelerini sunarak, hedeflerinin milli iktidar olduğunu belirterek hükümeti uygulamalarından dolayı eleştirdi. TBMM'de ciddi bir muhalefet sorunu yaşandığını belirten Vurgun, hükümetin güç zehirlenmesine tutulduğunu belirterek parlamento içindeki muhalefetin de ciddiye alınmadığını söyledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —