Müftülük ormanına 500 cam dikildi

Müftülük ormanına 500 cam dikildi

Kırıkkale Müftülüğü, Kırıkkale Sevgi Anneleri Derneği ile iş birliği yaparak Organize Sanayi Ankara yolu üzerinde yer alan Kırıkkale Müftülüğü hatıra ormanında 500 adet cam dikildi. cam dikim töreninde konuşma yapan Kırıkkale müftüsü Bekir Gerek ?? Vatand

ÖĞRENCİLER DE KATILDI
Kırıkkale Müftülüğü hatıra ormanı ağaç dikim törenine Kırıkkale müftü Bekir Gerek, Sevgi Anneleri Derneği başkanı Mediha Kuşdemir, Başkan yardımcısı ve Miraç Kuran Kursu Öğreticisi Cemaziye Cebeci, İmam Hatip Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri, Kırıkkale Çocuk Esirgeme Yurdu öğrencileri, Miraç Kuran Kursu Öğrencileri, Yeni sanayi Kuran Kursu Öğreticisi Nuray Özel ve Öğrencileri ve Yeşil camii Kuran Kursu Öğreticisi Hüsniye  Emiroğlu ve öğrencileri katıldı.
 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Kırıkkale Çevre ve Orman Müdürlüğünden temin edilen 500 adet cam toprakla buluştu cam dikiminde konuşma yapan Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek.?Bilindiği üzere dinimizde ağaç dikmek çok önemli bir harekettir. Peygamber efendimiz ?Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizde bir fidan varsa onu dikeceksiniz? sözleriyle bizlere bir emir buyurmuştur. Bizlerde bu emri yerine getirmek ve vatandaşımıza örnek olmak için Böyle bir faaliyette bulunduk. İnşallah Kırıkkale?li kardeşlerimize, Sevgi Anneleri Derneği ile düzenlemiş olduğumuz bu faaliyet örnek olur ve herkesi ağaç dikmeye teşvik eder.? İl Müftüsü Bekir Gerek ve Kırıkkale Sevgi Anneleri Derneği Mediha Kuşdemir Kırıkkale Çevre ve Orman Müdürlüğüne, Kırıkkale Belediye Başkanlığına, ağaç dikimine katılan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ettiler.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ