Modalife'tan Eğitime Büyük Destek

Modalife

Millî Eğitim Müdürlüğü ile Modalife Mobilya firması arasında imzalanan protokol kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Özel Yürekler Eğitim Merkezinde eğitim gören 80 özel öğrenciye 44 gün süreyle yemek hizmeti verilecek.

Millî Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi ile Modalife Mobilya firması arasında özel öğrencilerin yararına yeni bir proje daha hayata geçirildi.  Modalife Mobilya firmasının destekleriyle Halk Eğitimi Merkezinin Özel Yürekler Merkezinde taşımalı eğitim kapsamında kurs gören 80 öğrenci öğle yemeği hizmeti için protokol hazırlandı.
 

Firmanın üretim mağazasında düzenlenen imza töreninde esasları belirlenen protokol, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ile Modalife Mobilya Firması Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç tarafından imzalanarak hayata geçirildi.
 

İmza töreninin ardından açıklama yapan Millî Eğitim Müdürü Aydın, “Hayata geçirilen proje sayesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılı yaz döneminde özel öğrencilerimizin öğle yemekleri Modalife Mobilya tarafından karşılanacak. Eğitime vermiş oldukları bu önemli desteklerden dolayı Modalife Mobilya firması yetkililerine kurumum ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.” dedi.
Firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe ise özel öğrencilere yemek desteği için Millî Eğitim Müdürlüğüne teklifte bulunduklarını belirterek, "Millî Eğitim Müdürlüğü gerekli işlemleri yürüterek ilgili protokolü hazırladılar. Geçen eğitim öğretim dönemi süresince öğrencilere yemek vermiştik. Şuanda da 80 özel öğrencimize yönelik yeni bir protokol imzaladık. Nasip olursa 2024-2025 eğitim öğretim döneminde de öğrencilerimize yemek desteğine devam edeceğiz.” diye konuştu. İmza törenine, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve Modalife Mobilya Firması Yönetim Kurulu Üyesi Halil Gökçe’nin yanı sıra şube müdürleri Ali Güder ve Nilgün Seçen ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç da katıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız