MKE Kırıkkalespor´da imzalar atıldı

MKE Kırıkkalespor´da imzalar atıldı

?BAL´DA BÜYÜK SES GETİRECEĞİZ?

MKE Kırıkkalespor´da imzalar atıldı

MKE Kırıkkalespor´da yaklaşık bir aydır idmanlara çıkarak denenen futbolculardan anlaşma sağlananlarla imzalar atıldı, resmi sözleşmeler yapıldı.

?BAL´DA BÜYÜK SES GETİRECEĞİZ?

Bölgesel Amatör Lig´de büyük ses getirmesi beklenen MKE Kırıkkalespor, bu hedefini gerçekleştirmek için güçlü bir takım yaratmak için hiçbir fedakârlıktan kaçmıyor. Yeni transferlerini basın tanıtan MKE Kırıkkalespor´da tanıtım sırasında resmi imzalar da atıldı. Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan MKE Kırıkkalespor Kulüp Başkanı Tufan Kızıltan, ?Bizleri zor bir sezonun beklediğini biliyoruz. 2016-2017 Bölgesel Amatör Lig maçları çok çetin geçecek. Güçlü rakipler şampiyonluk mücadelesi verecek. Biz de ı güçlü takımlar arasında şampiyonluk şansı en çok olan takımız? dedi.

SEZONA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ

Şampiyonluk ipini göğüsleyen takımın 3. Lige çıkarak şeniden tam profesyonel olacağının bilincinde olduklarını kaydeden Kızıltan, ?Biz de MKE Kırıkkalespor olarak elimizden geleni en iyi bir şekilde yapacağız. Takıma kattığımız birbirinden değerli futbolcular var. Kadromuzda Birinci ve ikinci lig takımlarında futbol oynayan futbolcular var. İyi bir transfer dönemi yaşadık. Allah yüzümüzü kara çıkartmasın. Teknik heyete sonuna kadar güveniyoruz ve her zaman yanlarında olacağız. Hedefimiz kendi sahamızda ilk maçımız olan Kırşehirspor maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak? diye konuştu.