Miniklerin Jandarma sevgisi

Miniklerin Jandarma sevgisi

Yahşihan İlçe Jandarma Komutanlığı gerçekleştirdiği başarılı Toplum Destekli” sosyal faaliyetlerine devam ediyor.

MİNİKLERDEN JANDARMAYA ZİYARET

Yahşihan Özel Masal Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

JANDARMA AĞABEYLERİMİ ÇOK SEVİYORUM

Anaokulunda öğrenim gören minik öğrenciler İlçe Jandarma Komutanlığına giderek asker ağabeylerini ziyaret ettiler. Öğrencileri İlçe Jandarma Komutanı Ütgm. Rıdvan Aksoy ve görevli askerler kapıda karşıladı. Ellerindeki çiçekleri asker ağabeylerine veren minikler kendilerini korudukları için teşekkür ettikten sonra çeşitli sorularla Jandarma ile ilgili bilgi istediler.

JANDARMA KOMUTANLIĞINI GEZDİLER

Minik öğrenciler öğretmenleri ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığının eğitim alanları, yatakhane, sosyal alanlar ve diğer yerleri gezerek görevlilerden bilgi aldılar. Jandarmanın çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldular.

GÜZEL VE HOŞ VAKİT GEÇİRDİLER

Ziyaretlerde çok sıcak ve samimi bir ortamda hoşça vakit geçiren ve bol bol hatıra fotoğrafı çektiren minik öğrenciler “Jandarma abilerimizi çok seviyoruz” dediler.

JANDARMANIN GÜLEN VE GÜVENİLEN YÜZÜNÜ HER ZAMAN HİSSEDİYORUZ

İlçe Jandarma Komutanlığını ziyarete gelen öğretmenler ise jandarmanın gülen ve güvenilen yüzünü her zaman hissettiklerini, ayrıca misafirperverliklerinden dolayı çok memnun kaldıklarını ifade ederek, "Çocuklarımız ilk kez kendilerini koruyan jandarmanın günlük yaşantılarını izleme imkânı buldu. Onların bu günü asla unutmayacaklarını düşünüyoruz. Çocuklarımız için çok özel bir anı oldu. İlçe Jandarma Komutanlığına çok teşekkür ediyoruz" dediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü