MİNİK ÖĞRENCİLER BÜYÜLEDİ

MİNİK ÖĞRENCİLER BÜYÜLEDİ

Pakize Akalınlı Anaokulu, Okul öncesi eğitim haftası münasebetiyle Kültür Merkezinde bir etkinlik düzenledi. Minik öğrencilerin hazırlayıp sunduğu program renkli görüntülere sahne oldu.

YAŞAM KAYNAĞIMIZ
Pakize Akalınlı Anaokulu Müdiresi Hatice Özdemir velilerin çocuklarını emanet etmelerinin kendilerine gurur verdiğini dile getirdi. Özdemir ?Dünyanın en güzel çiçekleri bizim evimizdedir. Solmasın diye elimizden gelen her şeyi yaparız. Onların bir tek gözyaşları bizim ömrümüzden ömür götürür. Onlar bizim hayatımız, yaşam kaynağımız, canımız, neşemizdir. Onları hiç kimse anne babaları kadar sevemez. Sizi de hiç kimse onlar kadar sevemez? dedi.
 
DUYGULU ANLAR YAŞANDI
Programda Pakize Akalınlı Anaokulu Uğur Böcekleri sınıfı öğrencilerinden Nisa ve Gülsu adında iki öğrencinin Milli Mücadelemizin sembolü olan İstiklal Marşımızın 10 kıtasını hiç takılmadan okumaları salonda duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Daha sonra Değirmenci Amca adlı skeç, Anaokulu şiirinin okunması, palyaço şarkısı ile devam eden program seyircilere keyifli anlar yaşattı. Programa Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaer, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Pakize Akalınlı Anaokulu Müdiresi Hatice Özdemir?in yanı sıra çok sayıda veli katıldı.


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti