Minik öğrencilerden sevgi, saygı ve vefa

Minik öğrencilerden sevgi, saygı ve vefa

SEVGİ, SAYGI VE VEFA ÖRNEĞİ

Minik öğrencilerden sevgi, saygı ve vefa

Özel gazi Koleji her ay uyguladığı Değerler Eğitimi programı kapsamında 6-B sınıfı öğrencileri Elmadağ Huzur Evi Yaşlı Bakın ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

ÖĞRETMENLERİ REFAKAT ETTİ

Öğrenciler Rehber Öğretmenleri Mehtap Serbestoğlu, Sınıf öğretmenleri Zehra Al ve Okulumuz Eğitim Koordinatörü Bayram Aydoğdu eşliğinde Ankara İli Elmadağ İlçesi Elmadağ Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

SEVGİ, SAYGI VE VEFA ÖRNEĞİ

Okul Müdürü Mehmet Al yaptığı açıklamada Her ay Değerler Eğitimi programını, bir konuyu ana tema seçerek işlemekteyiz. Bu Ay ki Değerler Eğitimi konumuz ise Sevgi-Saygı-Vefadır. Hem bu ayki konumuz hem de bu haftanın Yaşlılar Haftası olması nedeniyle gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde Öğrencilerimiz yaşlı dede ve ninelerinin ellerini öperek ve karanfil dağıtarak günlerini kutladılar. Duygulu anların yaşandığı bu ziyarette öğrencilerimiz ve yaşlılarımız sohbet etme imkânı buldular. Öğrenciler, yaşlıların duasını alırken yaşlıları ise evlat-torun özlemini gidermeye çalıştılar. Bu şekilde hem onlara bu anlamlı hafta da yalnız olmadıklarını hissettirdik hem de öğrencilerimizin bu ruhu yaşamalarını ve yaşatmalarını amaçladık.  Bu ziyaretlerde amacımız çocuklarımızın yaşadıkları ortamlarda bulunan büyüklerimize karşı Sevgi-Saygı unsurunu ön planda tutarak vefalı davranmalarıdır. Bu gibi ziyaretlerin devam edeceğini belirten Okul Müdürü Mehmet Al, bu tür ziyaretlerin çocuklarımızın birtakım değerleri yaşayarak öğrenmelerinden dolayı çok kalıcı olduğunu ve bu değerleri her zaman için yaşatacaklarını dile getirdi. Ziyaretimizden çok memnun kalan Huzurevi görevlileri ise ilerleyen zamanlarda Okulumuz ziyaret etmek istediklerini belirttiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü