Milli Eğitim Personelinden destek istediler

Milli Eğitim Personelinden destek istediler

SAADET HER KAPIYI ÇALIYOR...

Milli Eğitim Personelinden destek istediler

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun, Emine Köksal ve Ramazan Gözalan Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki birimleri gezerek destek istediler. 

AKTİF ÇALIŞMANIZI VE GAYRETİNİZİ TAKİP EDİYORUZ

İlk olarak Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin'i makamında ziyaret eden adaylara Saadet Partisi il yönetimi de eşlik etti. Milletvekili Adayı Faruk Vurgun Aktif çalışmalarınızı ve gayretinizi takdir ediyoruz. Yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim” dedi. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür” dedi.

VATANINI VE MİLLETİNİ SEVEN BİREYLER YETİŞTİRİYORUZ

Çetin şöyle devam etti: Bu nedenle çocuk ve gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel olguları takip eden, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir. Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü, ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir” dedi.?

BİRİMLERİ GEZDİLER

İl Milli Eğitim Müdürü'nü ziyaretin ardından Milli Eğitim Müdürlüğündeki birimleri ve çalışanları ziyaret eden adaylar 7 Haziran Genel Seçimleri için destek istediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız