MESLEKTAŞIMIZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

MESLEKTAŞIMIZ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Yenigün Gazetesi?nin Genel Yayın Yönetmeni meslektaşımız Yasin Ünal Cumartesi günü düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine girdi.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Elmas-Mustafa Akkurt çiftinin biricik kızları Didem ile Düriye-Yüksel Ünal çiftinin biricik oğulları Yasin Ünal düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Uzun süren birlikteliklerini nikah masasına taşıyan Didem ve Yasin Ünal çifti, dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar. Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) açık hava düğün salonunda düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Akkurt ve Ünal aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde Didem ile Yasin Ünal çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

Konuklara verilen ikramlarla başlayan gece, canlı müzikle devam etti. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün, gece geç saatlere kadar devam etti. Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Akkurt ve Ünal ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler yöresel müzik ziyafeti ile doyasıya eğlendi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilediler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım