Tarih: 15.11.2015 21:58

Lideri devirdik: 2-1

Facebook Twitter Linked-in

Lideri devirdik: 2-1

TM Kırıkkalespor Ankara deplasmanından şen döndü. Kırıkkalespor Altındağ Belediyespor´u 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir arım attı. Bu galibiyetle Kırıkkalespor ligde 12 puanla 3. sıraya yerleşti.

EŞİT BAŞLADIK 

Geçen sezon Kırıkkalespor kadrosunda buluna Ufuk maçın belirli yerlerinde etkili olamaya başladı. Maçın 34´üncü dakikasında Altındağ Belediyespor´un orta saha oyuncusu Brezilya´li Felipe takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün etkisinden kurtulmaya çalışan Kırıkkalespor´a birde kaleci Tayfun´un sakatlanmasıyla şok üstüne şok yaşadı. Tayfun maça devam edemezken yerine genç kaleci Kürşat sarı girdi. Kaleci tayfun´dan sonra bir sakatlık şoku daha yaşayan Kırıkkalespor Mehmet´i kaybetti. Mehmet´in yerine maçın 43. dakikasında Cansın oyuna girdi. oyun da dengeyi sağlayan Kırıkkalespor maçın 45. dakikasında aradığı golü buldu.

ALTIN GİBİ PUAN 

Maçın ikinci yarısına Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir son oyuncu değişikliği hakkını kullandı. Engin´in yerine Ömer Sunar oyuna girdi. İkini yarıya Altındağ belediyespor Kırıkkalespor kalesine yüklenerek başladı. Fakat arkada büyük boşluklar bırakan Altındağ belediyespor Maçın 47. dakikasında Kırıkkalespor kalesine yüklenirken top kaybı yaşadı. Araya giren Ferdi Kösem Cansın´in önüne çok güzel bir pas verdi. Cansın kaleciyle karşı karşıya kaldı. Güzel bir vuruş yapan Cansın takımını 2-1 öne geçirdi. Maç bu skorla sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —